Je raakt niet in de stress van deadlines en hebt gevoel voor creativiteit. Creativiteit in de letterlijke zin van het woord: je gaat werken aan een aantal toonaangevende magazines op het gebied van o.a. kaarten maken en scrapbooking.


Ben je bekend met de office pakketten en kan je jouw eigen weg er in vinden? Houd jij oog voor zowel de grote lijnen als de details? Kun je goed plannen en coördineren zodat strakke korte deadlines gewoon worden gehaald? Presteer je onder tijdsdruk net zo goed of zelfs beter? Ben jij diegene waarvoor anderen graag dat stapje extra zetten? Heb jij kennis van de Nederlandse taal? En tenslotte: vat jij de term hands-on letterlijk op en steek je zelf ook graag de handen uit de mouwen bij werkzaamheden die niet strikt bij je functie horen? Dan hebben we jou gevonden!

Wat kun je bij ons vinden?
• Een redactionele functie voor 28-32 uur per week met veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng.
• Bijpassend prima salaris.
• Fijne betrokken collega’s binnen een veelzijdig familiebedrijf. Wij verzorgen alle facetten in de hobbywereld: FindIT Media heeft als uitgeverij eigen productontwerpers, redactie/DTP-afdeling inclusief foto- en videostudio. Dit is onderdeel van FindIT Trading: de groothandel en webshop,
productie- en distributieafdeling. Wij publiceren de volgende titels in print en online: Hobbyjournaal, Hobbyzine en sinds kort ook Hobby&Zo. Ieder met bijhorende online community.


Stuur je sollicitatie en CV naar vacature@finditmedia.nl