Playlist: Sannie TV: Het Hobbyjournaal

Hobbyzine Plus 18

Afer - Hobbyzine 18 - hobbyportalHobbyzine+ NO.18 staat weer bomvol met nieuwe collecties, prachtige creaties en vernieuwende inspiratie.
Elke twee maanden wordt er door een groot team hard gewerkt aan het zo mooi en inspiratievol maken van elke
uitgave. Zo ook deze keer. Niet alleen de medewerkers van Find IT maar ook onze auteurs die elke keer toch
maar weer met verrassende creaties komen. Op de voorpagina een fruittas van Gonny van Doorn die
al haar creativiteit in haar creatie heeft gestoken in combinatie met de nieuwe lijn van Yvonne Creations.

Dot and Do 109 & 110

Dot and Do - 109 & 110 - hobbyportal Dot and Do 109 bevat drie 3D plaatjes van Jeanine`s Art en Dot and Do 110 bevat drie 3D plaatjes van Yvonne Creations. Het setje bevat verder vier Hobbydots stickervellen, drie kaarten Card Deco linnenkarton en drie met patronen voorbedrukte oplegkaarten. Deze setjes zijn te gebruiken zonder lichtbak, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje.

Jeanine’s Art – With Sympathy

JA - Condoleance - hobbyportal

Er zijn van die momenten dat we afscheid moeten nemen van de dierbaren om ons heen. Door ouderdom, ziekte of een ongeluk zijn ze er ineens niet meer en blijven de nabestaande met een leeg gevoel achter. Om medeleven te tonen heeft Jeanine een stijlvolle condoleance collectie uitgebracht. Subtiele kleuren, sierlijke bloemen en sfeervolle Dies maken deze collectie tot een respectvolle lijn. Doordat de afbeeldingen en Dies voor meerdere thema’s te gebruiken zijn, zijn ze ook prachtig om iemand sterkte te wensen, een hart onder de riem te steken of om te laten weten dat je aan ze denkt.

Nieuw! Groove Cards

After groove Cards - hobbyportal

Nieuw in de lijn van het Card Deco Linnen karton zijn de Groove Cards, dit zijn handige basiskaarten van 13,5 x 27 cm met op de hoeken een diagonaal gleufje waarin je snel en gemakkelijk een oplegkaart van 12,5 x 12,5 cm kunt schuiven. Ook transparante sheets, vellum, dessinpapier of een mooi frame zijn zonder lijm prachtig te verwerken in deze kaarten. Verkrijgbaar in alle verschillende Card Deco Linnenkarton en binnenkort ook in een A5 versie. Verpakt per 5 stuks. Bijpassende transparante sheets, vellum en linnenkarton oplegkaarten worden in pakketjes van 10 stuks aangeboden.

Stitch and Do 62-63

Stitch and Do - 62 & 63 - hobbyportal

Stitch and Do bevat drie 3D plaatjes. Het handige borduursetje bevat verder 3 kleuren voorgerild karton voor vierkante kaarten. Inclusief 3 x 50 m Stitch and Do Garen, 3x oplegkaartjes met patroon en instructies. De oplegkaarten zijn voorgeprikt. Super handig, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje. De kleur van de garens komen overeen met de kleurnummers van het linnenpersing.

Canvas nu 20% vaderdagkorting

Fotomundo Hobbyjournaal.com header

We kennen allemaal wel de websites waar het mogelijk is om een foto op canvas te laten drukken. Bij FotoMundo kan dit ook, in hoge kwaliteit en mooie kleuren, maar bij ons heeft u ook nog een andere mogelijkheid. Bij FotoMundo is het namelijk mogelijk om ook een eigen tekst op canvas te laten drukken. Een canvas met eigen tekst geeft een mooi persoonlijk tintje aan de kamer waar u dit doek op gaat hangen. U kunt bij een canvas met eigen tekst kiezen om deze tekst bij een foto te laten zetten, maar u heeft ook de mogelijkheid om alleen tekst te laten drukken.

Hobbyjournaal 147

HJ 147 - hobbyportal

In mei leggen alle vogels een ei, dit is een wel bekend spreekwoord. Het mei nummer van het Hobbyjournaal 147 is een nummer geworden vol inspiratie en creativiteit….. en vogeltjes.
Deze maand stellen maar liefst 9 nieuwe auteurs zich voor en nemen zij ons mee in hun wereld.
De nieuwe collectie van Jeanine’s Art Christmas Classics wordt doormiddel van mooie kaarten geïntroduceerd, met daarin net als in de vorige collectie van Jeanine’s Art, 3 grote mallen maar nu met een kerstsausje erover heen.

Net in het assortiment opgenomen zijn 10 klosjes met Stitch and Do garen in mooie gemêleerde kleuren. Chrissie is heel enthousiast over het garen en heeft er gelijk twee voorbeelden mee gemaakt.

Met een nieuw knipvel van Yvonne Creations zijn stoere mannenkaarten gemaakt en ook Tanja van Nellie Snellen ging met datzelfde thema aan de slag. Jannie is met de artikelen van Nellie Snellen de fantasiewereld in gedoken is maakte serene kaarten.
JeJe heeft met de stempels van Marij Rahder creaties gemaakt die fris en vrolijk zijn. Door de stempels totaal anders in te kleuren dan op de verpakking van de stempels staat aangegeven, zijn de kaarten zeer verassend geworden.

Sky DIY’s tekende knipvellen in een leuk zomerthema en maakte daar speelse kaarten mee.
Het vogeltjes knipvel van Yvonne Creations is perfect te gebruiken voor allerlei gelegenheden en dat is terug te zien op de gemaakte creaties.

De Wild Animals collectie van Amy Design komt nog een keer aanbod met een extra toevoeging. Nieuw in deze collectie is namelijk het Panda knipvel, gebaseerd op de twee schattige panda’s in Ouwehands Dierenpark in Rhenen die 30 mei voor het eerst te zien zullen zijn.
Onze vaste gasten Puk & Floortje ontbreken niet en Monique en Eveline hebben van de digitale gratis te downloaden stempel een spetterend borduurpatroon gemaakt.
Bommetje vol staat het Hobbyjournaal ook deze maand, met veel gratis patronen, puzzels en actiebonnen.

Het gratis knipvel (CD10886-HJ14701) komt uit de Jeanine’s Art Christmas Classics collectie en met de bon in deze uitgave is de Jeanine’s Art Frozen Border Die (JAD10008) met € 1,- korting aan te koop bij uw vertrouwde hobbywinkel.
Bij aankoop van de Jeanine’s Art Christmas Ornaments Die (JAD10010) zijn het Hobbyjournaal 147 en het knipvel helemaal gratis.

Jeanine’s Art – Christmas Classics

Jeanine's Art - Christmas Classics - Hobbyportal

Na het succes van haar eerste complete collectie, komt Jeanine’s Art met haar tweede collectie die helemaal in het teken staat van Kerst. Ook in deze collectie zitten prachtige vierkante Dies die qua uitstraling mooi aansluiten bij de Dies uit de eerste collectie maar nu met een kerstsausje eroverheen. Op de knipvellen staan gedetailleerde afbeeldingen van kerstbloemen en kerstballen. Ditmaal zijn er niet 1 maar 2 Embossingfolders. De kartonpakketten, het garen en de 3D Push Out vellen ontbreken ook nu niet. In plaats van Backgroundsheets is er gekozen voor een Paper Pack met daarin 23 prachtige dessins in kleuren die mooi aansluiten bij de knipvellen. Wederom weer een complete collectie die genoeg inspiratie bied om schitterende kerstkaarten te maken.

Nieuwe Knipvellen

Knipvellen_-__Week_20.1

De collecties van Yvonne Creations en Amy Design zijn aangevuld met leuke nieuwe knipvellen. Puk en Floortje, Vogeltjes, Darts en Dino’s. Kortom, voor ieder wat wils!

Quick and Easy 9 – Christmas Classics

After - Quick and Easy 9 - photomount

Met deze handige uitdrukkaarten maak je snel en gemakkelijk de mooiste kaarten voor allerlei gelegenheden, door simpel een aantal details van de witte oplegkaartjes een beetje kleur te geven, 3D plaatjes en een stickervel met boogjes te gebruiken. Het boek bevat 8 witte oplegkaarten in 4 verschillende modellen en bijpassende basiskaarten in bijkleurend linnenkarton.