Playlist: Sannie TV: Het Hobbyjournaal

Dot and Do 83 & 84

Hobbyportal--Dot-and-Do-83-&-84---600-x-438-pxlDot and Do 83 Vaderdag bevat drie 3D plaatjes van Amy Design.

Dot and Do 84 Kerstpaarden bevat drie 3D plaatjes van Yvonne Creations.

Het setje bevat verder vier Hobbydots stickervellen, drie kaarten Card Deco linnenkarton en drie met patronen voorbedrukte oplegkaarten. Deze setjes zijn te gebruiken zonder lichtbak, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje.

 

Amy Design – Baby Collection

Hobbyportal--Amy-Design---Baby---600-x-438-pxlVintage is het hoofdthema van deze leuke nieuwe Babylijn. Nostalgie van de bovenste plank, uit de tijd van randjes, kantjes en pastelkleuren. Een kleine maar fantastische lijn met 3 verschillende soorten dessinpapier op A4 formaat, 2 schattige knipvellen, 3 Dies waar de tijd bij heeft stil gestaan en een liefdevolle tekststempel. Een schattige lijn om iedere nieuwe wereldburger hartelijk mee te begroeten.

Hobbyjournaal 134

Hobbyportal--Hobbyjournaal-134---600-x-438-pxlDeze maand komt de nieuwste lijn van Precious Marieke – Flowery Collection, met prachtige Dies, mooie knipvellen en uitdrukvellen, stempels die helemaal te gek zijn, een mooie Embossing Folder en een Paperpack om van te smullen en natuurlijk een bijpassend kartonpakket en borduurgaren. In het artikel van Nellie Snellen laat Jannie van der Zwan ons zien wat de mogelijkheden zijn van de Revolving Dies en is er aandacht voor de nieuwe rage Multi Media. JEJE brengt ons op de hoogte van de mogelijkheden met de Peel-off stickers Stick ’n Color. Verder passeren Studio Mârtaré, de Hobbydols, Mix and Do en nieuwe knipvellen de revue en is er aandacht voor de aankomende lijnen, het nieuwe Precious Marieke Vogelhuisjes boek en het nieuwe Excellent Cards Book.

Kortom jou Hobbyjournaal is weer gevuld met de mooiste, de boeiendste en meest interessante informatie. Natuurlijk is er zoals altijd het gratis knipvel en de 1 euro korting actie op de Flowery Branch Die (PM10060) of een gratis Hobbyjournaal bij aankoop van de Flowery – Fleur de Lis Ornament Die (PM10062).

Precious Marieke – Flowery Collection

Hobbyportal--Precious-Marieke---Flowery-Collection---600-x-438-pxlPaars, indigo, violet en lila… al deze tinten vind je in de nieuwe Flowery Collection van Precious Marieke. En zoals de naam van de lijn al doet vermoeden, staat deze collectie helemaal in het teken van bloemen, want bloemen zijn zo universeel dat ze mooi zijn op elke kaart.

Naast de knipvellen heeft de lijn bloemrijke Dies, waaronder weelderige Frames en ornamenten en vormen om zelf de mooiste bloemdecoraties mee te maken. De stempels bevatten bijpassende Sentiments en afbeeldingen.

Daarnaast bevat de collectie natuurlijk een embossing folder en bijpassende mini’s, dessinpapier en karton.

De Precious Marieke Flowery Collection is verkrijgbaar vanaf 26 April.

Hobbyjournaal 133

Hobbyportal -Hobbyjournaal 133 - 600 x 438 pxl kopiërenLente is wat de klok slaat en in Hobbyjournaal 133 hebben we veel aandacht voor dit prachtige jaargetijde. Het blijft steeds langer licht en veel mensen vinden het fijn om juist dan heerlijk te zitten knutselen. In deze Hobbyjournaal is er veel aandacht voor allerlei nieuwe artikelen die dit voorjaar uitkomen of net uitgekomen zijn. De prachtige nieuwe Amy Design lijn oud Hollands bijvoorbeeld heeft 4 leuke knipvellen in zowel kleur als Delfts Blauw die ook verkrijgbaar zijn als uitdrukvellen. 7 fantastische Dies, een Embossing Folder, stempelafbeeldingen en teksten, een geweldige Paperpack, Toppers, Mini’s en een bijpassende serie kartonpakketten in de meest gangbare maten. Dat is nostalgie van de bovenste plank. Daarnaast de America Collection die ook erg de moeite waard is en super actueel.Kortom een Hobbyjournaal waar je blij van wordt.

Sowieso krijg je één knipvel uit de Amy Design lijn gratis bij aankoop van dit Hobbyjournaal (CD10649). Er zit ook een kortingsbon in waarmee je € 1,- korting krijgt op de Amy Design – Molenrand Die (ADD10052). Om het nog leuker te maken krijg je bij aankoop van Die ADD10051 uit de het knipvel en dit hobbyjournaal helemaal gratis!

 

Dot and Do Cards Only 16 t/m 18

Hobbyportal -CODO - 16-18 - 600 x 438 pxl kopiërenDeze Cards Only verpakkingen bevatten negen verschillende losse Hobbydots oplegkaartjes uit de Dot & Do setjes. Zo heb je altijd een los patroontje bij de hand. En deze keer zijn er maar liefst drie nieuwe setjes uitgekomen. Wij wensen een ieder weer veel plezier met deze nieuwe setjes.

 

Stitch and Do 34 & 35

Hobbyportal -Stitch and Do 34 & 35 - 600 x 438 pxl kopiëren

Stitch and Do 34 Veldbloemen bevat drie 3D plaatjes uit de Precious Marieke Flowery collectie en Stitch and Do 35 Cupcakes bevat drie 3D plaatjes uit de nieuwe collectie van Yvonne Creations. Deze handige borduursetjes bevatten verder drie kleuren karton voor vierkante kaarten en drie oplegkaartjes met patroon en instructies. De sets zijn inclusief 3x 50 m Stitch and Do garen. De oplegkaarten zijn voorgeprikt en je kunt dus direct aan de slag.

Hobbyjournaal 132

Hobbyportal--Hobbyjournaal-132---600-x-438-pxlIt’s time to party! In Hobbyjournaal 132 hebben we veel aandacht voor Pasen, want steeds meer mensen vinden het leuk om tijdens deze gelegenheid een kaartje te sturen of om de tafel leuk te versieren. Ook presenteren we het nieuwe Mix and Do; handige hobby doeboeken met al het materiaal wat je nodig hebt voor leuke kaarten. Voor alle andere gelegenheden kun je terecht bij de nieuwe Yvonne Creations Celebrations collectie waarmee je elke kaart omtovert tot een fuif. De lijn is geschikt voor alle feestelijkheden en dus reuze handig om in huis te hebben en dat kan voordelig!

Sowieso krijg je één knipvel uit de Celebrations lijn gratis bij dit Hobbyjournaal (CD10631). Met de bon uit HJ132 krijg je € 1,- korting op de Celebrations embossing folder (YCEMB10006). Bij aankoop van de Happy Birthday Die (YCD10050) is Hobbyjournaal 132 en het knipvel helemaal gratis.

Yvonne Creations Celebrations

Hobbyportal--Yvonne-Creations---Celebrations---600-x-438-pxlBinnenkort ergens een feestje? Uitnodigingen nodig of felicitatiekaartjes? Wij hebben de oplossing! De Yvonne Creations Celebrations collectie bevat alles om feestelijke kaarten te maken. De knipvellen hebben allemaal een verschillend thema: Abraham, Sarah, Huwelijk, Pensioen, Verjaardag en Champagne. Zo maak je voor elke party een leuke creatie. De lijn bestaat naast de zes knipvellen ook uit zes nieuwe Dies, een embossing folder, Clearstamps met feestelijke teksten, borduurgaren, een bijpassend Paperpack en kartonpakketten. Een knaller van een lijn!

NIEUW: Het speciale Yvonne Creations Celebrations Layered Cards Numbers Book bevat oplegkaarten in de vorm van de nummers 0 t/m 9, gestanst in wit linnenkarton. Zo zijn alle cijfercombinaties mogelijk. Leuk om te bewerken in allerlei technieken. Prettig detail is dat de cijfers op alle kaartformaten te gebruiken zijn. Ideaal voor iedereen die een kaart op een eenvoudige manier iets extra`s mee wil geven. Superhandig voor verjaardagskaarten en kaarten voor jubilea. (30 oplegkaarten in totaal).

America Collection Dies

Dies only Hobbyportal -Amy Design - America - 600 x 438 pxlLadies and gentlemen, we are proud to present: The America Collection! Deze Amerika-lijn is special ontworpen voor de USA-enthusiasts onder ons. Maar Amerika staat zo symbool voor de Westerse wereld dat  de beroemde iconen voor verschillende gelegenheden gebruikt kunnen werden. Zo zijn de Chopper, het Frame en de Eagle ook geschikt voor mannenkaarten, en kunnen de vakantiegangers hun bestemmingen aangeven op de USA Country Die.