Nieuwe Hobbydols van Sjaak van Went en Rie Kuipers + Knipvellenposter

 

2-Hobbydols

Boeiend borduurwerk: Sjaak van Went

Sjaak’s onverwoestbare enthousiasme levert steeds weer de mooie patronen op. Sjaak staat voor kwaliteit, uitdaging, en perfectie en dankzij deze manier van werken weet hij menige kaartenmaker en ontvanger te boeien.

Hobbydots in vogelvlucht: Rie Kuipers

Hobbydots hebben een vlucht genomen vanuit Nederland naar heel de wereld. De speelse kaarten in deze Hobbydols tonen op ieder patroon één of meerdere schattige vogeltjes voor allerlei gelegenheden en situaties. Hobbydots geeft je vleugels.

Hobbydots -LC het minialfabet in kleur

2-Hobbydots_letterstickersHOERA, er is aan de Hobbydots stickerlijn weer een zeer welkome nieuwe serie toegevoegd. Dit keer niet met Hobbydots figuurtjes maar met letters, cijfers en lettertekens. Verkrijgbaar in alle Hobbydots kleuren, zodat er een leuke eigen tekst op de kaart gemaakt kan worden in een maatje die past op bijna iedere creatie. Deze kleurrijke alfabet stickers worden de HIT van 2014.

Nieuwe knipvellen

Nieuwe_knipvellenZe zijn zo echt dat ze haast van je kaart af willen springen! De nieuwste knipvellen zijn van Studio Mârtaré met schattige hondjes en babies.

Voorjaars Collectie Precious Marieke

3-Voorjaarscollectie_Marieke

Precious Marieke staat bekend om haar prachtige tekenstijl o.a.( Ze tekent ook elfjes en poppetjes) Flora & Fauna. Nu de bloembollen beginnen te bloeien en de vogels ons al weer vroeg wekken staat haar eerste collectie in het teken van het voorjaar. Met de3D tekeningen van o.a. voorjaars bloemen in haar eigen aquarelstijl is het nog leuker om ze te combineren met 1 van de 7 Dies.

De 3 vlinders kun je in 3D opwerken,  het grasrandje is gemakkelijk te verlengen tot elk gewenst formaat evenals het hekje, een multifunctioneel 4-delig vogelhuisje waarmee je behalve het vogelhuisje ook een leuke jurk met strik kan maken, 2  bloemen en een prachtig frame, waarvan je ook alleen de  hoek of de rand kan gebruiken. De Dies kun je combineren met elke techniek o.a. scrappen, borduren, hobbydots, embossing zodat de mogelijkheden talloos zijn. Uiteraard hoort er bij deze collectie een paperpack en bijpassend linnenkarton in 3 verschillende maten om direct de mooiste creaties te maken

Precious Marieke op Facebook!

Precious MariekeHallo,

Ik ben Marieke en op dit moment teken ik voor Find IT Trading met Precious Marieke. Heb deze groep opgericht om te te kunnen genieten van jullie creaties die gemaakt zijn met de materialen van Precious Marieke. Ik vind het geweldig om jullie creaties te zien gemaakt met de materialen van Marieke.

Graag nodig ik jullie uit om het met me te delen en wie weet zie ik door jullie allemaal nieuwe ideetjes wat ik voor jullie kan ontwerpen.  Liefs Marieke.

Klik hier om naar de Precious Marieke groep te gaan!

Nieuwe collectie Papermania maart 2014

4-Nieuwe_collectie_Docrafts

Yes!! De nieuwe collectie van Papermania is verkrijgbaar. Dit keer met een groot aantal nieuwe producten die je niet wilt missen.

 

Download hier de nieuwe folder of neem een kijkje bij jouw favoriete hobbywinkel of op de markt.

 

Update Checklisten

3-Update_checklisten

Deze checklisten geven je de mogelijkheid om gemakkelijk bij te houden welke producten je al hebt of nog wilt hebben. Simpelweg door het aan te kruisen. Nooit meer zoeken naar het artikelnummer, want die staat onder de afbeelding vermeldt.

 

Regelmatig verschijnt er een aanvulling, zodat je de lijst actueel kunt houden.

 

Download dinsdag van Sjaak van Went

2-Download_dinsdag

Op deze download heeft iedereen zitten wachten. Sjaak heeft met het gratis knipvel van Hobbyjournaal 108 een prachtige kaart gemaakt, die je beslist wilt maken.

 

Download hem GRATIS.

 

Gloednieuwe Hobbydols + knipvellen poster!

Nieuwe Hobbydols

Hobbydols 119 – Borduren met klasse (Chrissie)
Dat de patronen van Chrissie klasse hebben en erg geliefd zijn blijkt telkens weer. Daarom voor de liefhebbers weer een Hobbydols vol prachtige nieuwe patronen met klasse.

 

Hobbydols 118 – Blij met Hobbydots (Francis)
Francis weet met haar vrolijke kaarten steeds weer, de juiste combinaties te maken. Het lukt haar keer op keer iedereen te verrassen met leuke patronen waar iedereen blij van wordt.

 

Nieuwe Creaties met wedstrijd op Hobbyjournaal.nl

5-Creaties_met_kaartspelenMaak een kaartspel creatie naar eigen keuze! Bijvoorbeeld met de Playing cards Dies van Yvonne Creations of combineer hem met het nieuwe Jokertjes knipvel (CD10346).
Klik hier om direct naar de wedstrijd te gaan. Let op: lees eerst de spelregels goed door.