Playlist: Sannie TV: Het Hobbyjournaal

Hobbyzine Plus #13

Hobbyportal--Hobbysine-plus-13---600-x-438-pxlHoera, het is zomer en hoewel we de zon alweer steeds eerder op de avond zien vertrekken, proberen we toch nog zoveel mogelijk te genieten. De realiteit is dat het tijd wordt om de eerste kerstkaarten te maken. Deze Hobbyzine Plus besteedt ruim aandacht aan de nieuwe kerstlijnen: Precious Marieke Spirit of Christmas en Yvonne Creations Holly, Jolly Christmas. Ook de herfst komt ruim aan bod met de Amy Design Autumn Moments Collection. We schenken ook veel aandacht aan Dierendag met knipvellen van Yvonne Creations, Jeanines Art en Amy Design. Bij deze Hobbyzine Plus ontvang je naast 4 gratis knipvellen en de patronen ook een geweldige Precious Marieke Die. Dit alles en nog veel meer vind je in dit 100 pagina’s dikke kaartenmagazine, dus blader snel door naar al dat moois. Hobbyzine Plus #13 zal ook verkrijgbaar zijn tijdens het Creaspektakel Kampen op 20 augustus!

Dot and Do 89 & 90

Hobbyportal--Dot-and-Do-89-&-90---600-x-438-pxlDot and Do 89 Baubles bevat drie 3D plaatjes van Jeanine’s Art.

Dot and Do 90 Landscapes bevat drie 3D plaatjes van Precious Marieke.

De setjes bevatten verder vier Hobbydots stickervellen, drie kaarten Card Deco linnenkarton en drie met patronen voorbedrukte oplegkaarten. Deze setjes zijn te gebruiken zonder lichtbak, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje.

Stitch and Do 42 & 43

Hobbyportal--Stitch-and-Do-40-&-41---600-x-438-pxl Stitch and Do 42 bevat 3 3D afbeeldingen van Jeanine’s Art. Stitch and Do 43 bevat 3 3D afbeeldingen van Precious Marieke. Deze handige borduursetjes bevatten verder drie 3D afbeeldingen met 3 kleuren voorgerild karton voor vierkante kaarten. Inclusief 3 x 50 m Stitch and Do Garen, 3x oplegkaartjes met patroon en instructies. De oplegkaarten zijn voorgeprikt. Super handig, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje.

Box Cards #4

Hobbyportal--Box-Cards-4---600-x-438-pxl Box Cards Book #4 bevat voorgestanste en gerilde basisdoosjes waarin je een klein geschenk mooi kunt verpakken. De afwerking is aan iedere gelegenheid en stijl aan te passen. Een gewild concept leuk voor gever en ontvanger, dus dubbel plezier.

Yvonne Creations Butterfly Collection

Hobbyportal -YC  Butterfly - 600 x 438 pxl Dat kaartenmakers van vlinders houden hebben we gemerkt! We krijgen vaak vraag naar knipvellen met vlinders. Yvonne heeft 2 nieuwe knipvellen en bijpassend dessinpapier getekend en samen met wat oudere knipvellen zijn ze prima te combineren met de prachtige nieuwe Butterfly Dies.

Hobbydols 176 & 177

Hobbyportal -Hobbydols 176 & 177 - 600 x 438 pxlLess is more! Hobbydols 176 is het eerste borduurboekje van Laura Keulen. De patronen blinken uit in hun eenvoud en zijn mede daarom te gebruiken voor alle gelegenheden. Ideaal voor beginnende borduurders, maar ook voor scrappers die de patroontjes als element op een scrapkaart kunnen verwerken.

In Hobbydols 177 is Margriet Schulenberg aan de gang gegaan met de nieuwe Hobbydotskleur: Christmas Red. Door één kleur Hobbydots te pakken en deze te combineren met Shiny Details, heeft Margriet prachtige kaders gemaakt, die geschikt zijn voor bijna alle kerstplaatjes en de kaarten direct dat echte, feestelijke kerstgevoel geven.

De knipvelposter met alle gebruikte afbeeldingen uit beide boekjes is los verkrijgbaar.

Hobbyjournaal 137

Hobbyportal--Hobbyjournaal-137---600-x-438-pxlHobbyjournaal staat in het teken van de fantastische nieuwe collectie van Precious Marieke Spirit of Christmas. Maar ook de Butterfly collectie van Yvonne Creations komt aan bod en natuurlijk de prachtige knipvellen van Amy Design, Jeanine’s Art en Studio Mârtaré. Verder hebben we weer leuke items van onder meer Marianne Design, JEJE, Nellie Snellen en Leane Creatief.

Bij aankoop van Hobbyjournaal 137 krijg je knipvel CD10733-13701 uit de Spirit of Christmas collectie gratis. Ook vind je een bon waarmee je de Spirited Birds Die (PM10070) met € 1,- korting aan kunt schaffen. Bij aankoop van de Snowflake Border Die (PM10068) is HJ137 en het knipvel helemaal gratis!

Precious Marieke Spirit of Christmas Collectie

Hobbyportal--Precious-Marieke---Spirit-of-Christmas---600-x-438-pxlDe meeste mensen krijgen pas rond december de echte kerstsfeer te pakken. Maar voor iedereen die zelf kaarten maakt begint de kerstkoorts al tijdens de zomer. De nieuwe Spirit of Christmas collectie van Precious Marieke laat je geest verleiden tot het maken van de sfeervolste creaties, hoe warm de zomer ook wordt. De knipvellen in de Spirit of Christmas lijn hebben zowel een religieus thema als een neutraal thema met de bekende vogeltjes, hertjes en landschapjes van Marieke. Verder bevat de collectie natuurlijk weer bijpassende Dies, stempels, borduurgaren, dessinpapier, Push-out vellen en karton.

Dot and Do 87 & 88

Hobbyportal--Dot-and-Do-87-&-88---600-x-438-pxlDot and Do 87 Kerstsfeer bevat drie 3D plaatjes van Yvonne Creations. Dot and Do 88 Kerstmix bevat drie 3D plaatjes van Precious Marieke. De setjes bevatten verder vier Hobbydots stickervellen, drie kaarten Card Deco linnenkarton en drie met patronen voorbedrukte oplegkaarten. Deze setjes zijn te gebruiken zonder lichtbak, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje.

NIEUW: Knipvellen

Hobbyportal--Knipvellen---600-x-438-pxlEr zijn weer fantastische knipvellen verschenen van Studio Mârtaré, Pascal & Aline, Jeanine’s Art en een schattig knipvel van Yvonne Creations. Leuk voor allerhande creaties.