Hobbyjournaal 110 verkrijgbaar

1 - Hobbyjournaal 110Deze maand vind je gemiddeld weer zo’n 60 kaarten in verschillende technieken en maten. Samen met een tweetal kaartenspecials! Allereerst speciaal voor onze moeders, een heuse Moederdagspecial en daarnaast een Amy Design Maps Special. Ja, je leest het goed, Amy Design ontwierp een complete lijn nieuwe hobbyartikelen, die perfect aansluit bij Amy Design Maps. Je kunt op hobbyjournaal.nl een collage downloaden waarin je kunt zien wat de verschillende mogelijkheden zijn met de nieuwe Dies in deze pracht lijn.

Christien van den Akker en Yvon Koelman hebben hun uiterste best gedaan en laten alvast een aantal kaarten zien die passen bij hun nieuwe Hobbydols, die midden volgende week in de winkels zal liggen. Sylvia van Elburg heeft speciaal voor de (klein)kinderen een aantal leuke kaartjes en een superleuke traktatie gemaakt met de leuke knipvellen van Cloe’s Closet.

Ook de communiekaartjes van Gonny van Doorn mogen niet ontbreken in dit mei-nummer van het Hobbyjournaal. Zelfs de betekenis van Communie staat beschreven op de pagina. Natuurlijk mag de nieuwe meicollectie van Papermania ook niet ontbreken! Bekijk de creaties die gemaakt zijn met deze supernieuwe materialen. Wist je dat deze materialen ook goed onderling te combineren zijn?

Yvonne van Ewijk van Yvonne Creations kreeg via haar Facebook groep het verzoek om 3D plaatjes te tekenen voor rolstoel gebonden mensen. Femmy Meijberg laat zien dat er ook dan zon achter de wolken schijnt met deze vrolijke kaartjes.

Natuurlijk vind je weer onze vaste items, zoals de puzzelpagina’s, de HJ-Star aanbiedingen, Creaties met, Columns en meer.

Nieuw! Amy Design Maps

2 - Amy Design MapsDe bekende Country Dies hebben een leuk vervolg gekregen. Met 4 knipvellen die geschikt zijn voor de vakantie, maar die je ook kunt gebruiken voor Vader- of Moederdag. Voor de liefhebbers van dessinpapier zit er een speciale paperpack in deze collectie bij die precies aansluit bij de knipvellen. Combineer ze met de nieuwe Dies en creatief zijn wordt wel erg leuk op deze manier. De Dies zijn multifunctioneel en ze zijn te gebruiken bij meerdere soorten creaties. Deze nieuwe lijn van Amy Design mag eigenlijk niet ontbreken, voor wie graag creatief bezig wil zijn.

De knipvellen zijn reeds verkrijgbaar, de o
verige producten liggen vanaf 6 mei 2014 in de winkels.

NIEUW! Knipvellen voor werkelijk alle gelegenheden!

3-Nieuwe_knipvellenAan de Kerstkaarten kun je niet vroeg genoeg beginnen, daarom brengen we voor alle vroege vogels een nieuw Kerstknipvel uit in de Card Deco Artist serie, geschilderd door Erica van Leeuwen. Op speciaal verzoek brengen we een knipvel uit voor alle mensenkinderen die – om welke reden dan ook – in de rolstoel zitten. Ken je iemand die een zwemdiploma heeft gehaald, ook die kun je van nu af aan met een kaartje sturen niet meer overslaan. Zo zie je maar weer dat er goed wordt geluisterd naar ieders wens.

Download dinsdag

4-Download_dinsdagHobbydols 123 ‘Smaakvol borduren’ van Christien van den Akker

Christien kijkt niet op een krulletje meer of minder, maar weet als geen ander steeds de juiste verhoudingen te vinden. Smaakvol, stijlvol en sierlijk dat zijn de juiste steekwoorden voor al haar ontwerpen.

Download het patroon gratis op www.hobbyjournaal.nl/downloads

Nieuwe Creaties met wedstrijd op www.hobbyjournaal.nl

 

5-Creaties_met_wedstrijdDe nieuwe wedstrijd is weer van start gegaan en deze ronde kun je creaties plaatsen gemaakt met materiaal uit de nieuwe collectie van Amy Design – Maps. We zien jouw creaties hopelijk snel verschijnen! Je kunt ze insturen tot en met 4 juni 2014. Hierna volgt de stemronde van 5 t/m 12 juni 2014.

 

De 3 kaarten met de meeste stemmen krijgen een leuk presentje toegestuurd.

 

Heb jij de Challenge al gezien op de Hobbyjournaal Blog?

7-Blogspot_HobbyjournaalDe opdracht voor jullie:
Maak een fleurige kaart in een geel tintje.
De techniek is vrij, dus bijvoorbeeld borduren, Hobbydotten, stempelen, scrappen, enz. Je moet een blog hebben om mee te kunnen doen aan deze Challenge. Upload je kaart via de link.
Sluitingsdatum 1 mei om 23.55 uur.

Wat kun je winnen?
De hele nieuwe Marieke Voorjaarslijn bestaande uit kartonsets, een paperpack, knipvellen en prachtige Dies.

Nieuwe Hobbydols van Sjaak van Went en Rie Kuipers + Knipvellenposter

 

2-Hobbydols

Boeiend borduurwerk: Sjaak van Went

Sjaak’s onverwoestbare enthousiasme levert steeds weer de mooie patronen op. Sjaak staat voor kwaliteit, uitdaging, en perfectie en dankzij deze manier van werken weet hij menige kaartenmaker en ontvanger te boeien.

Hobbydots in vogelvlucht: Rie Kuipers

Hobbydots hebben een vlucht genomen vanuit Nederland naar heel de wereld. De speelse kaarten in deze Hobbydols tonen op ieder patroon één of meerdere schattige vogeltjes voor allerlei gelegenheden en situaties. Hobbydots geeft je vleugels.

Hobbydots -LC het minialfabet in kleur

2-Hobbydots_letterstickersHOERA, er is aan de Hobbydots stickerlijn weer een zeer welkome nieuwe serie toegevoegd. Dit keer niet met Hobbydots figuurtjes maar met letters, cijfers en lettertekens. Verkrijgbaar in alle Hobbydots kleuren, zodat er een leuke eigen tekst op de kaart gemaakt kan worden in een maatje die past op bijna iedere creatie. Deze kleurrijke alfabet stickers worden de HIT van 2014.

Nieuwe knipvellen

Nieuwe_knipvellenZe zijn zo echt dat ze haast van je kaart af willen springen! De nieuwste knipvellen zijn van Studio Mârtaré met schattige hondjes en babies.

Voorjaars Collectie Precious Marieke

3-Voorjaarscollectie_Marieke

Precious Marieke staat bekend om haar prachtige tekenstijl o.a.( Ze tekent ook elfjes en poppetjes) Flora & Fauna. Nu de bloembollen beginnen te bloeien en de vogels ons al weer vroeg wekken staat haar eerste collectie in het teken van het voorjaar. Met de3D tekeningen van o.a. voorjaars bloemen in haar eigen aquarelstijl is het nog leuker om ze te combineren met 1 van de 7 Dies.

De 3 vlinders kun je in 3D opwerken,  het grasrandje is gemakkelijk te verlengen tot elk gewenst formaat evenals het hekje, een multifunctioneel 4-delig vogelhuisje waarmee je behalve het vogelhuisje ook een leuke jurk met strik kan maken, 2  bloemen en een prachtig frame, waarvan je ook alleen de  hoek of de rand kan gebruiken. De Dies kun je combineren met elke techniek o.a. scrappen, borduren, hobbydots, embossing zodat de mogelijkheden talloos zijn. Uiteraard hoort er bij deze collectie een paperpack en bijpassend linnenkarton in 3 verschillende maten om direct de mooiste creaties te maken