Playlist: Sannie TV: Het Hobbyjournaal

Hobbydols 176 & 177

Hobbyportal -Hobbydols 176 & 177 - 600 x 438 pxlLess is more! Hobbydols 176 is het eerste borduurboekje van Laura Keulen. De patronen blinken uit in hun eenvoud en zijn mede daarom te gebruiken voor alle gelegenheden. Ideaal voor beginnende borduurders, maar ook voor scrappers die de patroontjes als element op een scrapkaart kunnen verwerken.

In Hobbydols 177 is Margriet Schulenberg aan de gang gegaan met de nieuwe Hobbydotskleur: Christmas Red. Door één kleur Hobbydots te pakken en deze te combineren met Shiny Details, heeft Margriet prachtige kaders gemaakt, die geschikt zijn voor bijna alle kerstplaatjes en de kaarten direct dat echte, feestelijke kerstgevoel geven.

De knipvelposter met alle gebruikte afbeeldingen uit beide boekjes is los verkrijgbaar.

Hobbyjournaal 137

Hobbyportal--Hobbyjournaal-137---600-x-438-pxlHobbyjournaal staat in het teken van de fantastische nieuwe collectie van Precious Marieke Spirit of Christmas. Maar ook de Butterfly collectie van Yvonne Creations komt aan bod en natuurlijk de prachtige knipvellen van Amy Design, Jeanine’s Art en Studio Mârtaré. Verder hebben we weer leuke items van onder meer Marianne Design, JEJE, Nellie Snellen en Leane Creatief.

Bij aankoop van Hobbyjournaal 137 krijg je knipvel CD10733-13701 uit de Spirit of Christmas collectie gratis. Ook vind je een bon waarmee je de Spirited Birds Die (PM10070) met € 1,- korting aan kunt schaffen. Bij aankoop van de Snowflake Border Die (PM10068) is HJ137 en het knipvel helemaal gratis!

Precious Marieke Spirit of Christmas Collectie

Hobbyportal--Precious-Marieke---Spirit-of-Christmas---600-x-438-pxlDe meeste mensen krijgen pas rond december de echte kerstsfeer te pakken. Maar voor iedereen die zelf kaarten maakt begint de kerstkoorts al tijdens de zomer. De nieuwe Spirit of Christmas collectie van Precious Marieke laat je geest verleiden tot het maken van de sfeervolste creaties, hoe warm de zomer ook wordt. De knipvellen in de Spirit of Christmas lijn hebben zowel een religieus thema als een neutraal thema met de bekende vogeltjes, hertjes en landschapjes van Marieke. Verder bevat de collectie natuurlijk weer bijpassende Dies, stempels, borduurgaren, dessinpapier, Push-out vellen en karton.

Dot and Do 87 & 88

Hobbyportal--Dot-and-Do-87-&-88---600-x-438-pxlDot and Do 87 Kerstsfeer bevat drie 3D plaatjes van Yvonne Creations. Dot and Do 88 Kerstmix bevat drie 3D plaatjes van Precious Marieke. De setjes bevatten verder vier Hobbydots stickervellen, drie kaarten Card Deco linnenkarton en drie met patronen voorbedrukte oplegkaarten. Deze setjes zijn te gebruiken zonder lichtbak, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje.

NIEUW: Knipvellen

Hobbyportal--Knipvellen---600-x-438-pxlEr zijn weer fantastische knipvellen verschenen van Studio Mârtaré, Pascal & Aline, Jeanine’s Art en een schattig knipvel van Yvonne Creations. Leuk voor allerhande creaties.

Stitch and Do 40 & 41

Hobbyportal--Stitch-and-Do-40-&-41---600-x-438-pxlStitch and Do 40Condoleance’ bevat 3 condoleanceafbeeldingen van Amy Design.

Stitch and Do 41Kerstvogeltjes’ bevat 3 kerstvogelplaatjes van Precious Marieke.

Deze handige borduursetjes bevatten drie 3D afbeeldingen met 3 kleuren voorgerild karton voor vierkante kaarten. Inclusief 3 x 50 m Stitch and Do Garen, 3x oplegkaartjes met patroon en instructies. De oplegkaarten zijn voorgeprikt. Super handig, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje.

Dot and Do Cards Only 19, 20 & 21

Hobbyportal -CODO 13 - 15 - 600 x 438 pxl kopiërenNIEUW: set 19, 20 & 21!

Deze Dot and Do Cards Only verpakkingen bevatten negen verschillende losse Hobbydots oplegkaartjes uit de Dot and Do setjes. Zo heb je altijd een los patroontje bij de hand.

Frame Layered Cards #7 Paper Edges

Hobbyportal--Frame-Layered--Cards-7---600-x-438-pxlFrame Layered Cards Book 7 bevat 12 witte voorgestanste vierkante of rechthoekige oplegkaartjes. Ook de beschrijving, de patronen en de 3D plaatjes van de voorbeeldkaarten zijn in dit boek verwerkt. De 4 verschillende oplegkaarten zijn 3x verwerkt, zodat er genoeg mogelijkheden zijn om deze kaarten met hun mooie uitgewerkte papierranden met elke techniek te combineren.

Box Cards #3

Hobbyportal--Box-Cards-3---600-x-438-pxlBox Cards Book 3 zijn 2x 4 voorgestanste en gerilde basisdoosjes van wit linnenkarton waarin je een klein geschenk mooi kunt verpakken. De afwerking is aan iedere gelegenheid en stijl aan te passen. Een gewild concept leuk voor gever en ontvanger, dus dubbel plezier.

Yvonne Creations Summer Holiday

Hobbyportal--YC--Summer---600-x-438-pxlDe zomer is in aantocht en met de nieuwe knipvellen, Dies, stempel en Background Sheets van de Yvonne Creations Summer Holiday collectie maak je in een handomdraai vrolijke kaarten om b.v. iemand een fijne vakantie te wensen of om vanaf de camping of je vakantiebestemming te versturen. De lijn heeft een koetjes thema waardoor je deze nieuwe producten prima kunt combineren met oudere knipvellen van Yvonne.

Download ook de Brainwave!