Playlist: Sannie TV: Het Hobbyjournaal

Yvonne Creations Summer Holiday

Hobbyportal--YC--Summer---600-x-438-pxlDe zomer is in aantocht en met de nieuwe knipvellen, Dies, stempel en Background Sheets van de Yvonne Creations Summer Holiday collectie maak je in een handomdraai vrolijke kaarten om b.v. iemand een fijne vakantie te wensen of om vanaf de camping of je vakantiebestemming te versturen. De lijn heeft een koetjes thema waardoor je deze nieuwe producten prima kunt combineren met oudere knipvellen van Yvonne.

Download ook de Brainwave!

Hobbydols 174 & 175 + Knipvelposter

Hobbyportal--Hobbydols-174-&-175---600-x-438-pxlMonique en Eveline hebben de zomerpret met spoed omgezet in een Wintergloed.  In Hobbydol 174 vind je prachtige verhalende kerstkaarten, zoals je gewend bent van de patroontjes van Monique en Eveline.

Yvon heeft in Hobbydol 175 weer gewerkt met o.a. perkamentpapier; een techniek waar ze veel Hobbydotters blij mee maakt. Door de vogel 3D plaatjes te combineren met Dies, Frame Layered Cards, Hobbydots en Shiny Details, krijg iedere kaart een ‘schitterend’ resultaat.

De knipvelposter met alle 3D plaatjes uit beide boekjes is los verkrijgbaar.

Excellent Cards #2 Pink

Hobbyportal--Excellent-Cards-2---600-x-438-pxlEen boek vol superleuke kaarten met een uitstekend middendeel en leuke oplegfrontjes. Het boek bevat basismateriaal voor 12 kaarten in 3 verschillende kleurtinten, met 4 verschillende witte frontjes en bovendien 4 knipvellen. Een uitstekende uitdaging die te gebruiken is in combinatie met elke gewenste techniek. De kaarten zijn opgevouwen te versturen in een C6 envelop. Dit boek bevat 12 kaarten in 3 kleuren karton: roze (16), bordeaux (14) en oudroze (43) en 12 witte oplegfrontjes in 4 verschillende motiefjes: vijfhoek (Pentagon), vierkant (Square), ruitvorm (Diamond) en label (Tag).

Yvonne Creations Canvas

Hobbyportal -Fotomundo Yvonne - 600 x 438 pxlBestel prachtige canvasjes met vrolijke kikkertjes van Yvonne Creations en hang ze op als drieluik of bestel ze los (v.a. €8,95 p/st).

Kijk op fotomundo.nl en zie hoe je tegen scherpe prijzen jouw favoriete foto’s op canvas, HD Metal, aluminium, forex, plexiglas of vurenhout kan laten afdrukken, met of zonder eigen tekst. Ga nu aan de slag (v.a. €8,95)

Hobbyjournaal 136

Hobbyportal--Hobbyjournaal-136---600-x-438-pxl In Hobbyjournaal 136 is de zomer aangebroken want we presenteren de Summer Holiday collectie van Yvonne Creations! Maar de zomervakantieperiode is ook de perfecte tijd om aan de kerstkaarten te beginnen, en dat is geen probleem want dit HJ staat weer boordevol patronen en bovendien boordevol inspiratie met de nieuwe Christmas Greetings collectie van Amy Design. Verder hebben we natuurlijk prachtige knipvellen van Precious Marieke, Studio Mârtaré, Pascal en Aline en vele andere… Ook laten we zien wat er allemaal mogelijk is met de nieuwe rage op hobbygebied: de 3D pen, inclusief patroon om de Eiffeltoren te maken! 

Bij aankoop van Hobbyjournaal 136 krijg je knipvel CD10718-HJ13601 uit de Christmas Greetings collectie gratis. Ook vind je een bon waarmee je de Christmas Greetings Ornament Die (ADD10068) met €1 korting aan kunt schaffen. Bij aankoop van de Shooting Star Die (ADD10067) is HJ136 en het knipvel helemaal gratis!

Amy Design Christmas Greetings

Hobbyportal--Amy-Design---Christmnas-Greetings---600-x-438-pxlIn deze nieuwe kerstlijn van Amy Design voeren traditionele groen- en roodtinten de boventoon. De liefdevolle en huiselijke afbeeldingen doen alle winterse grillen vergeten. Stuur je vrienden en familie een warme kerstgroet met deze Christmas Greetings collectie. De lijn bevat prachtige Dies (inclusief complete set om een fantastische kaart mee te maken), stempels, dessinpapier, knipvellen, garen en meer!

Download ook de bijhorende Brainwave of de Moodboards.

NIEUW! Hobbydots Mirror Emerald

Hobbyportal--Hobbydots-stickers---600-x-438-pxlDe nieuwe Hobbydotskleur heet Emerald. De kleur is blauwgroen en heeft een frisse uitstraling. Op dit moment zijn de Letters en Cijfers (STDMLCI), Prettige Feestdagen (STDMPF0I) en Hartelijk Gefeliciteerd (STDMHG0I) stickervellen verkrijgbaar.

De overige stickervellen Mirror Emerald (001 t/m 018) zijn verkrijgbaar vanaf week 38.

Let op: 
Mirror Emerald heeft als kleurcode de letter "i" 
dus geen 1.

 

Shiny Details #004 Oval

Hobbyportal--Shiny-Details-4---600-x-438-pxlNIEUW: Naast Shiny Details 001 Dots, 002 Stars en 003 Scallop is er nu nummer 004 Oval verkrijgbaar. De prachtige ovaaltjes in 4 maten worden aangevuld met een bijpassend stickerrandje en afgewerkt met een goud- of zilverrandje.

Hobbyzine Plus #12

Hobbyportal--Hobbysine-plus-12---600-x-438-pxlNu de vakantie in aantocht is hopen we natuurlijk met zijn allen op een heerlijke zonnige zomer. De plaatjes die Yvonne Creations heeft getekend verwoorden wat we hieronder verstaan: lekker luieren, naar de camping, zwemmen, reizen en genieten op een terrasje. En wat is er nu leuker dan lekker op de camping of in de tuin alvast te beginnen met het maken van de kerstkaarten? Daarom presenteren we de nieuwe Amy Design Christmas Greetings-lijn met inspirerende voorbeeldcreaties.

Bij deze Hobbyzine ontvang je een geweldige Goody: namelijk de Precious Marieke Flowery Swirl. Met de drie gemaakte voorbeelden en de bonte verzameling vogeltjes met bloemen van Jeanine’s Art laten we de harten van de vogelliefhebbers vast sneller slaan. Zoals je van ons gewend bent geven we ook nu weer 4 gratis knipvellen cadeau en deze vind je net als de patronen achter in deze uitgave.

Verder hebben we zomerse creaties van Marianne Design, JEJE en Nellie Snellen, beterschap en gelukwensen gemaakt met knipvellen van Precious Marieke, Amy Design en Studio Mârteré, de winnaar van de uitdaging bloemen van de Hobbyzine 11 en een nieuwe uitdaging en inspirerende vertaalde pagina’s uit het Docrafts Creativity Magazine.

Hobbyzine Plus #12 is vanaf 15 juni overal verkrijgbaar!

Amy Design Duitsland Collectie

Ook je Duitse vriendeHobbyportal--Amy-Design---Duitsland---600-x-438-pxln wil je natuurlijk een gepast kaartje kunnen sturen. Deze nieuwe ‘kollektion’ met verschillende Duitse Sentiment Dies helpt je daar bij op weg! Zo heb je de juiste Duitse tekst voor kaarten in verschillende thema’s, o.a . verjaardag, kerst, opkikkertje, felicitaties en oprechte deelneming.