Playlist: Sannie TV: Het Hobbyjournaal

Dot and Do 111 & 112

Dot and Do - 111 112 - HobbyportalDot and Do 111 PM – The nature of Christmas
Dot and Do 111 bevat drie 3D plaatjes.
Het setje bevat verder vier Hobbydots stickervellen, drie kaarten Card Deco Linnen karton en drie met patronen bedrukte oplegkaarten. Deze setjes zijn te gebruiken zonder lichtbak, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje.
Dot and Do 112 AD – The feelings of Christmas
Dot and Do 112 bevat drie 3D plaatjes.
Het setje bevat verder vier Hobbydots stickervellen, drie kaarten Card Deco Linnen karton en drie met patronen bedrukte oplegkaarten. Deze setjes zijn te gebruiken zonder lichtbak, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje.

Dot and Do Cards Only 30 & 31

Dot and Do Cards Only 30-31 - Hobbyportal Deze setjes bevatten negen verschillende losse Hobbydots oplegkaartjes uit de Dot and Do setjes. Zo heb je altijd een los patroontje bij de hand.

Stitch and Do 64 & 65

Stitch and Do - 64 & 65 - Hobbyportal

Er zijn weer twee nieuwe Stitch and DO setje! Vanaf eind deze week verkrijgbaar. Ditmaal met plaatjes van Precious Marieke en Amy Design

Voor de mensen die minder bekend zijn met deze setjes: Stitch and Do bevat drie 3D plaatjes. Het handige borduursetje bevat verder 3 kleuren voorgerild karton voor vierkante kaarten. Inclusief 3 x 50 m Stitch and Do Garen, 3x oplegkaartjes met patroon en instructies. De oplegkaarten zijn voorgeprikt.

Super handig, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje. De kleur van de garens komen overeen met de kleurnummers van het linnenpersing

Specialties 6

Specialties 06 - HobbyportalEen prachtig patronenboek met 12 unieke patronen waar de 12 oplegkaarten met prachtige fantasieranden en de 4 knipvellen met paarse bloemen al aan toegevoegd zijn. Grote kaartafbeeldingen, simpele beschrijvingen, duidelijke detailfoto’s en sticker- en garenvermelding, maken dit boekwerk geschikt voor de beginnende en gevorderde hobbyist.

Hobbydols 198 – 199

After Hobbydols 198 - 199 - HobbyportalDe populaire serie Hobbydols wordt elke maand met 2 prachtige nieuwe uitgaves uitgebreid! Het ene boekje in de borduurtechniek, de andere in de bijna net zo populaire Hobbydotstechniek. Bij deze Hobbydols  is iedere maand tevens een prachtige knipvellenposter verkrijgbaar met alle 3D afbeeldingen die in gebruikt zijn in de bijpassende Hobbydols. Zo hoef je nooit te zoeken naar de plaatjes en kun je direct beginnen.

Frame Layered Cards 15

LFC 15 - HobbyportalFrame Layered Cards Book 15 bevat 12 witte voorgestanste vierkante of rechthoekige oplegkaartjes. Ook de beschrijving, de patronen en de 3D plaatjes van de voorbeeldkaarten zijn in dit boek verwerkt. De 4 verschillende oplegkaarten zijn 3x verwerkt, zodat er naast het bijgesloten materiaal genoeg mogelijkheden zijn om deze kaarten met hun mooie uitgewerkte papierranden met elke techniek te combineren.

Nieuw Card Deco – Designersheets

 

 

Designersheets - Hobbyportal

Nieuw van Card Deco: Designers Sheets in verschillende kleuren en motieven!

Deze 15,2 x 15,2 cm Designers Sheets Pack bevat
12 enkelzijdige bedrukte vellen in verschillende motieven die prachtig aansluiten bij het Card Deco linnenkarton, de Hobbydots en het Stitch and Do borduur garen. Combineer de mooie plaatjes van Yvonne Creations, Jeanine’s Art, Precious Marieke en Amy Design met deze Designer Sheets.

De eerste serie is verkrijgbaar in Classic en Kerst.

Hobbyjournaal 148

HJ 148 - HobbyportalHet is alweer juni en wat gaat de tijd snel. Nog even en dan gaat de zomervakantie weer beginnen voor bepaalde delen in het land. En dan is het toch lekker om deze nieuwe Hobbyjournaal mee te nemen naar je vakantiebestemming, want er staat weer genoeg inspiratie en creativiteit in.
In deze editie, een nieuwe kerstlijn van Precious Marieke, borduren met Ann?s Paper Art, JeJe strooit met zand, voor verdrietige momenten in het leven komt Jeanine?s Art met een condoleance lijn, terwijl Yvonne Creations iedereen heel veel beterschap wenst, Puk en Floortje zijn ook weer van de partij net zoals Marianne Design en Nellie Snellen, die mogen zeker niet ontbreken.
Ook is er weer nieuws van het Creaspektakel front want dat wordt echt weer een hele happening in de binnenstad maar ook bij het Hobbyjournaal zelf. Er kan naar hartenlust gepuzzeld worden met maar liefst 4 puzzelpagina?s. Voor de Docraft liefhebbers zijn er 6 pagina?s om lekker mee aan de slag te gaan. Ellis en Sky hebben hun uiterste best gedaan om prachtige creaties neer te zetten en dat is zeker gelukt.
Met het Hobbyjournaal 148 zal van verveling geen sprake zijn en is het genieten met al die mooie nieuwe materialen en creaties.

Yvonne Creations – Get well Soon

YC - Beterschap - hobbyportalZiek zijn is nooit leuk, en al helemaal niet als het langdurig is. Een kaartje kan dan iemands dag opfleuren. Yvonne Creations brengt een nieuwe collectie uit speciaal om iemand een opkikkertje te sturen. Met een sprekende stempel, drie backgroundsheets, Dies en een viertal knipvellen is een beterschapskaartje zo gemaakt.

Precious Marieke – The Nature of Christmas

Precious Marieke - The nature of Christmas - HobbyportalPrecious Marieke The Nature of Christmas
Met The Nature of Christmas komt Precious Marieke weer met een prachtige nieuwe lijn. De collectie komt in de vertrouwde kleuren die wij allemaal kennen van Marieke en zijn niet alleen te combineren met de artikelen uit deze collectie maar ook uit vorige collecties van Precious Marieke.
De natuurlijke plaatjes gecombineerd met vrolijke vogeltjes geven deze kerstcollectie een extra lief tintje. Met 8 verschillende Dies, een Paper Pack, een Embossingfolder, twee Clearstamp Sheets, borduurgaren, vijf Push-out vellen, vijf 3D knipvellen, drie kartonpakketten in diverse maten en een Box Cards boek nummer 7 is dit een mooie complete collectie geworden.