Playlist: Sannie TV: Het Hobbyjournaal

Frame Layered Cards 13

LFC 13 - hobbyportal Frame Layered Cards Book 13 bevat 12 witte voorgestanste vierkante of rechthoekige oplegkaartjes. Ook de beschrijving, de patronen en de 3D plaatjes van de  voorbeeldkaarten zijn in dit boek verwerkt. De 4 verschillende oplegkaarten zijn 3x verwerkt, zodat er naast het bijgesloten materiaal genoeg mogelijkheden zijn om deze  kaarten met hun mooie uitgewerkte papierranden met elke techniek te combineren.

Hobbydols 194 – 195

After Hobbydols 194-195 - hobbyportal

Monique en Eveline hebben weer prachtige kaarten weten te maken, waaraan je direct wilt beginnen. Hun passie voor dieren en hun talent om dit te verwerken tot een patroon zijn in deze Hobbydols tot een eenheid gesmeed.

Ria Sneller heeft van haar boekje een waar feest gemaakt want, iedereen houdt van een feestje, moet weleens naar een feestje of kan niet naar een feestje. Verras het  ‘feestvarken” eens met een mooie kaart, met daarin een mooie tekst,  een gift card of gewoon een vriendelijk woord.

Foldies

After - Foldies - hobbyportal. Verhuizen geeft vaak stress en onrust. Het hele huis moet leeg en al die spullen in dozen, dat kan vaak nog een hele klus zijn. In het nieuwste boek Moving Madness  Foldies no.1 zitten 4 vrolijke kaarten die snel gemaakt kunnen worden om te laten weten dat je gaat verhuizen, te feliciteren met een nieuw huis of om iemand een hart  onder de riem te steken die in deze hectische periode zit. De kaarten hebben een leuk element die naar voren klapt op het moment dat de kaart opengevouwen wordt. Het  enige wat nog toegevoegd moet worden is een basiskaart wat dit boek ook perfect maakt om mee te nemen op vakantie.

Box cards 6

After - Box Cards 6 - Hobbyportal Box Cards Book 6 zijn voorgestanste en gerilde basisdoosjes waarin je een klein geschenk mooi kunt verpakken. De afwerking is aan iedere gelegenheid en stijl aan te  passen. Een gewild concept leuk voor gever en ontvanger, dus dubbel plezier.

Hobbyzine Plus 17

Afer - Hobbyzine 17 - hobbyportal April doet wat hij wil en dat is aan het weer goed te merken.  Ook in de Hobbyzine+ no.17 wisselen de collecties elkaar af, net als het weer buiten. En voor de minder  mooie dagen staat er weer genoeg inspiratie in het magazine om juist die dagen door te komen en te genieten van alle mooie voorjaarsdagen.

Yvonne Creations gaat verhuizen, niet echt natuurlijk, maar wel qua collectie, met leuke verhuisafbeeldingen en een ‘Home Sweet Home’ Die, die je ook gratis krijgt bij  deze Hobbyzine+.

Na het verhuizen wil je natuurlijk uitpuffen en waar kom je meer tot rust dan op het strand? De Maritime collectie van Amy Design heeft alle elementen die zo herkenbaar  zijn van het strandleven. Afbeeldingen van reddingsboeien, zeemeeuwen, strandhuisjes, schildpadden, dolfijnen, zeehonden en nog veel meer. Je vindt een knipvel uit  deze lijn gratis bij deze Hobbyzine+.

Precious Marieke komt met een volledige Fantastic Flowers collectie die, zoals de naam al zegt, helemaal fantastisch is. De collectie staat in het teken van prachtige bloemen en mooie Dies, echt een aanrader voor  diegene die van romantische kaarten houden.

Naast deze nieuwe collecties staan er in de Hobbyzine+ no.17 ook mooie kaarten van Marianne Design, Nellie Snellen, JEJE Produkt en is er een prachtige klaproos gemaakt met de 3D pen. Ook ontbreken de  gratis knipvellen niet en staan alle patronen netjes bij elkaar achterin het magazine.

Yvonne Creations Moving Madness

YC - Verhuizen - Hobbyportal Verhuizen geeft vaak stress en onrust. Het hele huis moet leeg en al die spullen in dozen, dat kan vaak nog een hele klus zijn. Yvonne Creations komt met de Moving  Madness collectie om iemand een hart onder de riem te steken, te feliciteren met de verhuizing of om zelf mee aan de slag te gaan en de verhuisstress om te zetten in  prachtige kaarten. De frame Die, sleutel Die, tekst Die, 3 knipvellen, 3 Backgroundsheets, 1 stempel en een setje borduurgaren met daarin 4 klosjes garen afgestemd op  deze collectie. Vergeet niet de kaart naar het nieuwe adres te sturen!

Amy Design Maritime

Amy Design - Maritime - Hobbyportal Zand, zee, duinen, strandhuisjes, boten en zeedieren zijn enkele van de elementen die terug te vinden zijn in de nieuwe collectie van Amy Design met de naam Maritime.  Een frisse nieuwe lijn die direct een zomers gevoel geeft. In de lijn zit een prachtige Frame Die, twee dolfijnen Dies en een fantastische visnet Die. De bijpassende Clear  Stamp is in de vorm van een stuurwiel met daarop een mooie tekst. Om de collectie compleet te maken zijn er drie Backgroundsheets waarvan 1 een doorlopend patroon  heeft om te gebruiken in delen of voor een groter project in zijn geheel. Nieuw is het setje borduurgaren met daarin 4 klosjes garen die helemaal afgestemd zijn op de  kleuren van deze collectie

Dot and Do 105 & 106

Dot and Do - 105 & 106 - hobbyportal Dot and Do 105 bevat 3 plaatjes van Amy Design Wild Animals Collection, Dot and Do 106 bevat drie 3D plaatjes van Yvonne Creations Moederdag.
Het setje bevat verder vier Hobbydots stickervellen, drie kaarten Card Deco linnenkarton en drie met patronen voorbedrukte oplegkaarten.

Stitch and do 58 & 59

Stitch and Do - 58 & 59 - hobbyportal Stitch and Do 58 bevat drie 3D plaatjes van de nieuwe lijn Wild Animals van Amy Design en Stitch and Do 59 bevat drie 3D plaatjes van Yvonne Creations Moederdag. Het handige  borduursetje bevat verder 3 kleuren voorgerild karton voor  vierkante kaarten. Inclusief 3 x 50 m Stitch and Do Garen, 3x oplegkaartjes met patroon en instructies. De oplegkaarten zijn voorgeprikt. Super handig, dus ook leuk om  mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje. De kleur van de garens komen overeen met de  kleurnummers van het linnenpersing.

Hobbydols 192 & 193

After Hobbydols 192-193 - Hobbyportal Hobbydols 192 Toveren met Garen en Bloemen, is alweer het zevende boekje van Annie Hendricks en staat boordevol bloemrijke afbeeldingen tussen stijlvol  borduurwerk, waarin het combineren van de plaatjes en de kleuren van het garen, de creaties tot bloei laten komen. Hobbydols 193 Beeldend Hobbydotten,  is een boekje  voor de vele gelegenheden in het leven. Martine Rippe heeft weer twaalf prachtig beeldende Hobbydots patronen ontworpen waarmee je altijd de juiste boodschap  meegeeft op je creatie.