Playlist: Sannie TV: Het Hobbyjournaal

Deelnemende winkeliers Marabu Candle Liner Actie

after-marabu-hobbyportalKaarsen decoreren, nieuwe trend! Voor alle feestelijke aangelegenheden zoals trouwfeesten, communies en verjaardagsfeestjes wil je zeker iets bijzonders maken. Kersttijd is kaarsentijd en samen met kinderen wordt het decoreren van kaarsen zeker een hoogtepunt. Snel en eenvoudig te gebruiken, de Candle Liner van Marabu geeft je kaarsen extra dimensie. Nog mooier en met een persoonlijke afwerking kan je je gasten extra verbazen. Ontdek de verschillende toepassingen en mogelijkheden van deze techniek in HJ139, Download Dinsdag 495 en medio oktober in Hobbyzine Plus 14. Verkrijgbaar in 17 verschillende kleuren: 10 effen, 5 glitter, zilver en goud.

Als introductieactie kun je bij de volgende winkeliers 3 Candle Liners naar keuze aanschaffen voor de prijs van 2* met de bon uit Hobbyjournaal 139:

’t Allergaartje – Oost-Souburg

‘t Beertje Creatief – Leerdam

By Aline  Kreatief – Den Helder

De Knutselhut – Veghel

Hobbyshop Joke – Amsterdam Zuidoost

Joan’s Hobbywereld – Koog aan de Zaan

Leentjes Hobbyshop – Genk, België

Maria’s Naai- en Borduurstudio – Wolvega

Nicky’s Hobbyhoekje – Roosendaal

Ritsel Creatief – Nijlen, België

Roseau kado en Lifestyle – Hollandscheveld

NB: deze lijst zal aangevuld worden zodra meer winkeliers zich opgeven.

*Actie is geldig tot 21 oktober 2016

Quick and Easy #3 Wintertide

hobbyportal-quick-and-easy-600-x-438-pxlHet is tijd voor winter, ook in deze uitgave van Quick and Easy. In dit boek vind je vier winterse figuurkaarten in twee verschillende kleuren met bijpassende oplegkaartjes en inspiratie. Met deze grappige uitdrukkaarten maak je snel en gemakkelijk de mooiste winterkaarten, door simpel een aantal details van de witte oplegkaartjes een beetje kleur te geven, 3D plaatjes en een stickervel met stippen en lijntjes te gebruiken. Het boek bevat 8 witte oplegkaarten in 4 verschillende modellen en bijpassende basiskaarten in bijkleurend linnenkarton.

Amy Design Wintertide

hobbyportal-amy-design-wintertide-600-x-438-pxlNa alle kerstproducten van de laatste tijd zou je bijna vergeten dat er in de winter ook gewoon allerhande kaarten gemaakt moeten worden voor andere gelegenheden. Maar om daar nu zonnige bloemen op te verwerken…

Speciaal voor winterse gelegenheden presenteert Amy Design haar Wintertide collectie. Deze winterlijn heeft een vintage uitstraling en fantastische afbeeldingen met Oud Hollandsche gerechten, uilen, karakteristieke winterlandschapjes en winterflora. De lijn is ook prima te combineren met de Amy Design Oud Hollands collectie. Verder biedt deze lijn winterse nieuwe Dies en bijpassend borduurgaren, dessinpapier, karton en fantastische stempels.

Download ook de Brainwave op Hobbyjournaal.com.

Hobbyjournaal 139

hobbyportal-hobbyjournaal-139-600-x-438-pxlIn Hobbyjournaal 139 beginnen we met de introductie van de veelzijdige hobbyproducten van Marabu. In deze uitgave een uitgebreid artikel waarin we de Candle Liner onder de loep nemen: een pen waarmee je kaarsen kunt versieren. Ook hebben we ruim aandacht voor de nieuwe collectable mini-stempeltjes van Santoro Gorjuss. Daarnaast presenteren we de nieuwe Amy Design Wintertide collectie: een vintage winterlijn met pittoreske afbeeldingen. Verder gaan we griezelen met de Happy Halloween collectie van Yvonne Creations en kunnen we terugkijken op een succesvol Creaspektakel. Kortom, een veelzijdig Hobbyjournaal voor een gevarieerd publiek!

Bij Hobbyjournaal 139 ontvang je gratis een knipvel uit de Amy Design Wintertide collectie (CD10765-HJ13901). Ook vind je in de krant een actiebon waarmee je €1 korting op de Wintertide Scenery Die (ADD10080). Bij aanschaf van de Wintertide Owl Die (ADD10083) is Hobbyjournaal 139 met het knipvel helemaal gratis.

Yvonne Creations Happy Halloween

hobbyportal-halloweenTrick or treat, trick or treat, vergeet de Halloween kaartjes niet! Op 31 oktober is het weer Halloween: de perfecte dag om je kostuum uit de kast te trekken en je familie en vrienden op de kast te jagen met een monsterlijke uitdossing. Halloween is de dag dat je mag zijn wie je wilt zijn: prinses of brandweerman, spook of boeman. Ook kun je jouw creatieve geest helemaal vrij laten want niets is te gek!

Om je op weg te helpen presenteren we de Happy Halloween lijn van Yvonne Creations, met ‘spookachtige’ afbeeldingen die je hart zullen doen smelten. Gebruik voor je Halloween projecten ook de bijpassende Dies, stempel en Background Sheets en griezelen maar…

Download de bijbassende Brainwave hier

Frame Layered Cards #8

hobbyportal-frame-layered-cards-8-600-x-438-pxlFrame Layered Cards Book No. 8 bevat 12 witte voorgestanste vierkante of rechthoekige oplegkaartjes. Ook de beschrijving, de patronen en de 3D plaatjes van de voorbeeldkaarten zijn in dit boek verwerkt. De 4 verschillende oplegkaarten zijn 3x verwerkt, zodat er naast het bijgesloten materiaal genoeg mogelijkheden zijn om deze kaarten met hun mooie uitgewerkte papierranden met elke techniek te combineren.Verkrijgbaar in vierkant en A6

Dot and Do Cards Only SET 22, 23 & 24

hobbyportal-codo-22-24-600-x-438-pxlDeze Cards Only verpakkingen bevatten negen verschillende losse Hobbydots oplegkaartjes uit de Dot & Do setjes. Zo heb je altijd een los patroontje bij de hand.

Hobbydots Sticker Mirror Christmas Green

hobbyportal_-hobbydots_stickers_-_600_x_438_pxlDe nieuwe Hobbydotskleur heet Mirror Christmas Green. De kleur is donkergroen en kan prima gebruikt worden op kerstkaarten, ook in combinatie met de eerder verschenen Christmas Red. Mirror Christmas Green is verkrijgbaar in Hobbydots 1 t/m 19, Hartelijk Gefeliciteerd, Prettige Feestdagen en Letters en Cijfers.

Excellent Cards #3

hobbyportal-excellent-cards-3-600-x-438-pxlEen boek vol superleuke kerstkaarten met een uitstekend middendeel en leuke oplegfrontjes. Het boek bevat basismateriaal voor 12 kaarten in 3 verschillende kleuren met 4 verschillende witte frontjes en bovendien 4 knipvellen. Een uitstekende uitdaging die te gebruiken is in combinatie met elke gewenste techniek. De kaarten zijn opgevouwen te versturen in een C6 envelop.

Dit boek bevat 12 kaarten in 3 kerstkleuren: kerstgroen (23), kerstrood (34) en donkerblauw (30) en 12 witte oplegfrontjes in 4 verschillende motiefjes: Kerstboom (Christmas Tree), Kerstbal (Christmas Bauble), Kerstklok (Christmas Bell) en Kerstster (Christmas Star).

Dot and Do 91 & 92

hobbyportal-dot-and-do-91-92-600-x-438-pxlDot and Do 91 Holly Jolly mix bevat drie 3D plaatjes van Yvonne Creations.

Dot and Do 92 Kerstkaarsen bevat drie 3D plaatjes van Jeanine’s Art.

Het setje bevat verder vier Hobbydots stickervellen, drie kaarten Card Deco linnenkarton en drie met patronen voorbedrukte oplegkaarten. Deze setjes zijn te gebruiken zonder lichtbak, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje.