Playlist: Sannie TV: Het Hobbyjournaal

Hobbyjournaal 145

HJ 145 - hobbyportal Hobbyjournaal 145 staat weer bol van de inspiratie en creativiteit. Precious Marieke brengt een nieuwe collectie uit met de naam Fantastic Flowers. In deze collectie zitten  knipvellen met speelse bloemen in zachte kleuren aangevuld met romantische Dies en een embossingfolder. Het paperpack heeft subtiele patronen met zachte gekleurde  achtergronden en bijpassende kartonpakketten. Voor de borduurfans zijn er weer mooie garenkleuren uitgezocht en op een garenkaart bij elkaar gezet. Deze lijn mag met  recht fantastisch genoemd worden.

Jeanine’s Art heeft met haar collectie Garden Classics voor een storm van positieve reacties gezorgd op diverse platformen en heeft daarom ook weer een plekje in het  Hobbyjournaal. Nog meer creativiteit met de prachtige Dies, backgroundsheets,  knipvellen en de stempels.

Voor stoere mannen en echte bikkels heeft Amy Design de Vintage Vehicles collectie ontworpen en onze auteurs maakte hier wederom ‘vette’ kaarten mee die voor elke  man geschikt zijn. Van de stoere vrachtwagenchauffeur tot de onkreukbare piloot, van de autofanaat tot de treinmachinist, voor elk wat wils.

Precious Marieke en Amy Design komen ook beide met een enkel knipvel uit waarmee leuke kaarten gemaakt zijn ter inspiratie.

Onze vaste pagina’s ontbreken ook niet in deze uitgave. Nellie Snellen, Marianne Design, Marabu en Docraft hebben hun best gedaan op hun creaties en laten zien hoe je met hun materialen in een handomdraai diverse creaties maakt.

Na onze oproep een tijdje geleden op de sociale media voor nieuwe auteurs zijn er na een strenge selectieronde 15 dames geselecteerd die de komende maanden als nieuwe auteurs aan de slag gaan. Zij zullen zichzelf in de komende maanden voorstellen, maar in dit nummer kunt u al genieten van hun “sollicitatie maaksels”.

Het gratis knipvel (CD10858-HJ14501) komt uit de Precious Marieke collectie. Met de bon in HJ145 schaf je de Leaves Die (PM10096) aan met € 1,- korting. Bij aankoop van de Precious Marieke Die (PM10095) is het Hobbyjournaal 145 en het knipvel helemaal gratis.

Specialties 5

Specialties 05 - hobbyportal Een prachtig patronenboek met 12 unieke patronen waar de 12 oplegkaarten met prachtige fantasieranden en de 4 knipvellen met paarse bloemen al aan toegevoegd zijn.  Grote kaartafbeeldingen, simpele beschrijvingen, duidelijke detailfoto’s en sticker- en garenvermelding, maken dit boekwerk geschikt voor de beginnende en gevorderde  hobbyist. In deze vijfde SPECIALTIES zijn de 2 meest geliefde technieken borduren en Hobbydotten verenigd en alle kaarten zijn voorzien van prachtige paarse bloemen  van Precious Marieke.

Hobbydots 020

Hobbydots 020 - Hobbyportal Regelmatig komen er nieuwe Hobbydots stickervellen uit in verschillende motiefjes. De motiefjes van verschillende stickervellen zijn leuk met elkaar te combineren.  Geschikt voor Hobbydots kaarten of te gebruiken voor andere doeleinden. De Hobbydots stickervellen zijn verkrijgbaar in 21 verschillende kleuren.

Shiny Details 006

Shiny Details 6 - hobbyportal Naast Shiny Details 001 Dots en 002 Stars en 003 Scallop, 004 Oval en 005 Hearts is nu nummer 006 Flowers verkrijgbaar. De prachtige bloemetjes in verschillende  maten worden aangevuld met een bijpassend stickerlijntje en zijn afgewerkt met een goud of zilverrandje.

Dot and Do Cards Only 28 & 29

Dot and Do Cards Only - 28-29 - hobbyportal Deze Cards Only verpakkingen bevatten negen verschillende losse Hobbydots oplegkaartjes uit de Dot & Do setjes.
Zo heb je altijd een los patroontje bij de hand.

Dot and Do 103 & 104

Dot and Do - 103 & 104 - hobbyportalDot and Do 103 bevat drie 3D plaatjes van Precious Marieke Dot and Do 104 bevat drie 3D plaatjes van Jeanine`s Art . Het setje bevat verder vier Hobbydots stickervellen, drie kaarten Card Deco linnenkarton en drie met patronen voorbedrukte oplegkaarten.

Amy Design Vintage Vehicles Collection

Amy Design - vintage vehicles - HobbyportalGlanzende droomauto’s, oude vliegmachines, stevige vrachtwagens en krachtige stoomlocomotieven, deze elementen vindt je in de nieuwe Amy Design Vintage Vehicles collectie. Gecombineerd met robuuste Dies, toepasselijke tekststempels en multifunctionele figuurstempels is deze collectie een must have om stoere kaarten te maken voor die ene treinfanaat, die beroepsgekke vrachtwagenchauffeur, die vliegtuigspotter of de autoliefhebber. Het bijpassende Paperpack is afgestemd op de kleuren van de 3D vellen evenals het borduurgaren en de kartonpakketten. De ideale collectie om stoere mannen kaarten mee te maken.

Hobbyjournaal 144

HJ 144 - hobbyportalOude liefde roest niet! In Hobbyjournaal 144 komt die oude liefde helemaal terug met een stoere Vintage Vehicles collectie van Amy Design. Deze collectie staat helemaal in het teken van glanzende droomauto’s, oude vliegmachines, stevige vrachtwagens en krachtige stoomlocomotieven. Een paasdecoratie is zo gemaakt met de stap voor stap uitleg van de 3D pen en Marabu laat zien hoe je een puzzelhuisje kan omtoveren tot een schattig landelijke villa.

Nieuwe aanwinsten zijn Puk en Floortje die spontaan uit de pen van Yvonne Creations zijn gekropen en S.K.Y met handige DIY knipvellen waarbij alleen nog een onderkaart nodig is en bij twee van de vijf knipvellen Hobbydots. Jeanine’s Art is de tuin in gedoken en tekende vrolijke en frisse tuinafbeeldingen, die samen met prachtige Dies de basis vormen voor een nieuwe lijn. Natuurlijk ontbreken Marianne Design, Nellie Snellen en Docrafts niet. Voor de slimmeriken zijn er de puzzelpagina’s en voor de creatieveling die van een uitdaging houden hebben we een wedstrijd die helemaal in het teken van Puck en Floortje staat. Als afsluiter zijn er nog een aantal creaties te zien van Yvonne Creations Tots & Toddlers.

Yvonne Creations – Tots and Toddlers

YC - Tots and Toddlers - Hobbyportal Met deze nieuwe Tots and Toddlers collectie van Yvonne Creations kun je de mooiste kaarten maken voor peuters en kleuters. De knipvellen bevatten alle mijlpalen uit het kleuterleven, zoals verjaardagfeestjes, verkleden, eerste dag naar school en het behalen van het zwemdiploma. Natuurlijk kun je de fantastische tekeningen van Yvonne combineren met bijpassende stempels, dessinpapier, (alfabet) Dies, garen en karton.

Stitch and Do 52 & 53

Stitch and Do 50stitch-and-do-52-53-hobbyportal – Yvonne Creations – Birthday

Stitch and Do 51 – Amy Design – Pets

Deze handige borduursetjes bevatten drie 3D afbeeldingen met 3 kleuren karton voor vierkante kaarten. Inclusief 3 x 50 m Stitch and Do Garen, 3x oplegkaartjes met patroon en instructies. De oplegkaarten zijn voorgeprikt. Super handig, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje. De kleur van de garens komen overeen met de kleurnummers van het linnenpersing.