Playlist: Sannie TV: Het Hobbyjournaal

Stitch and Do 52 & 53

Stitch and Do 50stitch-and-do-52-53-hobbyportal – Yvonne Creations – Birthday

Stitch and Do 51 – Amy Design – Pets

Deze handige borduursetjes bevatten drie 3D afbeeldingen met 3 kleuren karton voor vierkante kaarten. Inclusief 3 x 50 m Stitch and Do Garen, 3x oplegkaartjes met patroon en instructies. De oplegkaarten zijn voorgeprikt. Super handig, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje. De kleur van de garens komen overeen met de kleurnummers van het linnenpersing.

 

Fijne feestdagen

kerstbannerhj-com

Dot and Do Cards only – 25, 26 en 27

dot-and-do-cards-only-25-26-27-hobbyportal

Deze Stitch and Do Cards Only verpakkingen bevatten 6 verschillende losse oplegkaartjes uit de Stitch and Do setjes. Zo heb je altijd een los patroontje bij de hand.

 

 

Dot and Do 97 & 98

dot-and-do-97-98-vp-320x227Dot and Do 97 Purple Flowers bevat drie 3D plaatjes van Precious Marieke. Dot and Do 98 Spring-tastic Bouquet bevat drie 3D plaatjes van Yvonne Creations. Het setje bevat verder vier Hobbydots stickervellen, drie kaarten Card Deco linnenkarton en drie met patronen voorbedrukte oplegkaarten. Deze setjes zijn te gebruiken zonder lichtbak, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje.

Yvonne Creations Spring-tastic!

yc-spring-tastic-hobbyportalHet voorjaar begint wanneer de natuur ontwaakt uit haar winterslaap en het leven overal zichtbaar begint te worden. Yvonne Creations heeft deze bruisende periode weten te vangen in haar tekeningen die onderdeel zijn van de nieuwe Spring-tastic collectie: kwetterende vogeltjes, dansende vlinders, kleurrijke bloemen en blatende lammetjes laten de knipvellen net zo bruisen als het voorjaar zelf. De knipvellen worden aangevuld met ‘Springtastische’ nieuwe Dies, Clear Stamps, dessinpapier, karton, borduurgaren en Push-out vellen.

Download voor inspiratie de Brainwave!

Hobbyjournaal 142 Best of 2016!

hj-142-hobbyportalLET OP: De verkoopprijs van Hobbyjournaal 142 los is €1, i.p.v. €1,50.

In het laatste Hobbyjournaal van 2016 willen we het jaar op gepaste wijze afsluiten. We blikken met de auteurs terug op de succesvolle lijnen en de gebeurtenissen van afgelopen jaar. Verder staat HJ142 boordevol puzzels, kerstwensen, en natuurlijk de mooiste kaarten en patronen. De meeste 3D afbeeldingen uit HJ142 vind je terug op de speciale Best of… 2016 knipvelposter. Bij aankoop van deze poster krijg je de Hobbyjournaal 142 helemaal gratis!

Daarnaast blikken we ook alvast vooruit op de lente met de Yvonne Creations Spring-tastic. Bij aankoop van de Spring-tastic Corner Die (YCD10086) is Hobbyjournaal 142 en de poster gratis.

Oepsiefloepsie, we zijn de kortingsbon vergeten te plaatsen in HJ142. Geen paniek, print deze bon uit, neem het mee naar je favo hobbywinkel of -kraam en schaf de Spring-tastic Foliage Die (YCD10088) aan met €1 korting.

Hobbyzine Plus No.15

afer-hobbyzine-15-portalHet einde van 2016 nadert en dat is vaak het moment wanneer mensen gaan nadenken wat ze het afgelopen jaar allemaal gedaan hebben. Zo gaan je gedachten langs alle seizoenen en alle gelukkige of minder leuke momenten, en dat is precies waar deze Hobbyzine Plus voor staat. Natuurlijk hebben we nog genoeg winterkaartjes om in de maand januari voort te kunnen, maar voor diegenen die de winter het liefst overslaan bevat Hobbyzine Plus al voldoende voorjaarsinspiratie. Zo presenteren we de bloemencollectie van Precious Marieke (Seasonal Flowers) en de Spring-tastic lijn van Yvonne Creations. Ook Studio Mârtaré denkt al aan het voorjaar en met de fleurige High Tea knipvellen van Jeanine’s Art geraak je ook in lenterse sferen.

Maar de kerst is natuurlijk nog niet voorbij wanneer deze Hobbyzine Plus in de schappen ligt. Met de textiel sprays, verf en markers van Marabu is je kleding en eettafel direct klaar voor een feestje! Ook leuk voor Nieuwjaar of voor andere feestelijke gelegenheden. JEJE Produkt laat zien hoe je vlak voor kerst leuke kartonnen kerstboompjes in je vensterbank plaatst.

Hobbyzine Plus geeft zoals gebruikelijk ook weer een heleboel weg, kerst of geen kerst! Het gratis knipvel van Yvonne komt uit haar nieuwe voorjaarslijn. Amy Design is in de wereld van de Fantasy terechtgekomen en Precious Marieke heeft een prachtig baby knipvel getekend. Het gratis knipvel van Jeanine’s Art heeft een nieuw concept, waarbij je de 3D plaatjes met elkaar kunt combineren tot stillevens op je kaart. Zoals je gewend bent bevat ook deze Hobbyzine Plus weer vele gratis patronen en, als klap op de vuurpijl (jaja, de jaarwisseling staat weer voor de deur), komt de gratis Die exclusief uit de nieuwe Seasonal Flowers lijn van Precious Marieke.

Stitch and Do 50 & 51

stitch-and-do-50-51-240x175Stitch and Do 50 – Precious Marieke – Matrimony

Stitch and Do 51 – Yvonne Creations – Bees

Deze handige borduursetjes bevatten drie 3D afbeeldingen met 3 kleuren karton voor vierkante kaarten. Inclusief 3 x 50 m Stitch and Do Garen, 3x oplegkaartjes met patroon en instructies. De oplegkaarten zijn voorgeprikt. Super handig, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje. De kleur van de garens komen overeen met de kleurnummers van het linnenpersing.

Hobbydols 184, 185 en de knipvelposter

after-hobbydols-portalChrissie is bekend bij velen. Haar borduurkaarten zijn met een tekstlabeltje, een lintje en een Die helemaal van deze tijd. Met Hobbydols 184 creëer je met zorg gekozen kleurrijke creaties. De krullen maken van het borduren een waar (kerst)feestje. In Hobbydols 185 vind je bloemen verwerkt op prachtige ‘luchtige’ Hobbydotspatronen zoals alleen Sietie ze kan maken. Afgewerkt met een beetje chalk om het geheel af te werken. Plaatjes van kaartjes, die je meteen wilt gaan maken.

Creatief met de 3D Pen

after-creatief-met-de-3dpen-hobbyportalExclusief verkrijgbaar! Met dit A4 formaat boekje maak je in een handomdraai de leukste creaties met de 3D pen. Naast tips, tricks en uitleg vind je ook alle patronen, waardoor je de afgebeelde creaties direct zelf kunt namaken. De prachtige fotografie zal je inspireren om meteen aan de slag te gaan. Inclusief uniek overtrekvel om de patronen over te trekken.