Playlist: Sannie TV: Het Hobbyjournaal

Hobbyjournaal 150

HJ 150 - HobbyportalElke maand staat het Hobbyjournaal vol met prachtige kaarten en frisse ideeën. Deze maand zijn onze auteurs nog een stapje verder gegaan en hebben alles uit de kast gehaald om de lezeressen en lezers te verbazen met hun creativiteit. Bij de onlangs uitgebrachte kerslijnen ontbrak Yvonne Creations nog en natuurlijk is er van haar ook een prachtige kerstcollectie te vinden in het Hobbyjournaal. Leane laat zien hoe je met haar producten keurig afgewerkte kaarten maakt, JeJe vliegt de wereld rond op de rug van een libelle, Marianne Design speelt met verschillende Dies en Puk en Floortje en Sky genieten van de herfst. Marabu speelt met roze en Nellie Snellen stapelt haar stempels op. Met de puzzelpagina’s valt maar liefst een hoofdprijs te winnen van 150,- euro aan materiaal naar keuze bij uw dichtbij zijnde hobbywinkelier. Het gratis knipvel deze maand is van Yvonne Creations CD10957 en komt uit de nieuwste kerstcollectie. Met de bon uit het Hobbyjournaal krijgt u 1 euro korting op een set label Dies YCD10110 en bij aankoop van de YCD10111 kerstboompjes Dies krijgt u het Hobbyjournaal 150 helemaal gratis

Hobbyzine Plus 19

After - Hobbyzine 19 - HobbyportalIn augustus zijn veel mensen op vakantie en wat is er nou lekkerder dan met je favoriete hobbymagazine lekker op je vakantieadres te genieten van alle creatieve ideeën die ook deze keer weer in de Hobbyzine+ 19 staan. En dat zijn er deze keer een hoop, niet een, maar twee nieuwe lijnen worden geïntroduceerd deze keer. Een daarvan is de Amy Design Sweet Pets collectie die in het teken staat van huisdieren. De andere nieuwe collectie heeft de warmte van de Herfst namelijk de Autumn Colors van Yvonne Creations. Nieuw is ook dat onze auteurs aan de slag zijn gegaan met de nieuwste producten van Docrafts en daar zijn hele verassende creaties uitgekomen.
Met Frame Dies kan je veel meer doen dan simpelweg op je kaart gebruiken, Sannie laat zien hoe je daarmee een mooie windlicht maakt. JeJe geeft hun kaarten een verrassende wending en met de producten van Nellie Snellen zijn kaarten gemaakt om je vingers bij af te likken zo mooi. Ellis heeft vlinders in haar buik en Marianne Design heeft creaties waar je u tegen zegt. Dus haal de thee of koffie maar tevoorschijn en ga er eens goed voor zitten want met de gratis knipvellen die achter in het magazine te vinden zijn en de gratis Die gaan de vingers direct jeuken om er iets moois mee te maken.

Yvonne Creations – Autumn Colors Collection

YC - Autumn Colors - Hobbyportal De geuren en kleuren van de herfst is een van de schoonheden van moeder natuur. Die schoonheid heeft Yvonne Creations weten te pakken met de Autumn Colors Collectie. De knipvellen hebben dezelfde mooie tinten als de herfstblaadjes die van de bomen afvallen. De Dies zijn ook bijzonder want deze keer heeft het frame wat erbij zit 2 formaten zowel A6 als in een vierkante versie. Naast deze Dies zitten er ook schattige bosdieren en een boom bij die ook als tak dienst kan doen en met de bijgeleverde dieren een mooie geheel vormt. Diverse kleuren met Card Deco Designer Sheets met herfstpatronen complimenteren deze collectie.

Shiny Details 007 – Tear Drops

Shiny Details 7 - HobbyportalNaast Shiny Details 001 Dots en 002 Stars en 003 Scallop, 004 Oval, 005 Hearts, 006 Flowers is er nu ook 007 Tear Drops verkrijgbaar. De prachtige druppelvormige stickers in verschillende maten worden aangevuld met een bijpassend stickerlijntje en zijn afgewerkt met een goud of zilverrandje

Stitch and Do 66 & 67

Stitch and Do - 66 & 67 - HobbyportalStitch and Do bevat drie 3D plaatjes van Yvonne Creations en van Amy Design. Het handige borduursetje bevat verder 3 kleuren voor gerild karton voor vierkante kaarten. Inclusief 3 x 50 m Stitch and Do Garen, 3x oplegkaartjes met patroon en instructies. De oplegkaarten zijn voorgeprikt. Super handig, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje. De kleur van de garens komen overeen met de kleurnummers van het linnenpersing.

Amy Design Sweet Pets Collection

AD- Sweet Pet Collection - HobbyportalHuisdieren zijn de grootste vrienden van de mens. Ze zijn blij als je thuiskomt, knuffelen, kroelen en spelen graag en geven je onvoorwaardelijke liefde. Amy Design heeft een vrolijke collectie uitgebracht met daarop de meest voorkomende huisdieren. Poezen, honden, en knaagdieren. Daarbij zit een huiselijk dierenframe in 2 formaten namelijk A6 en een vierkante versie waarbij de warmte voor huisdieren prachtig wordt afgebeeld. Een guitige tekststempel zorgt voor dat extra elementje op de kaart. Diverse kleuren Card Deco Designer Sheets met huisdierpatronen complimenteren deze collectie.

Layered Frame Cards 16

LFC 16 - HobbyportalFrame Layered Cards Book 16 bevat 12 witte voorgestanste vierkante of rechthoekige oplegkaartjes. Ook de beschrijving, de patronen en de 3D plaatjes van de voorbeeldkaarten zijn in dit boek verwerkt. De 4 verschillende oplegkaarten zijn 3x verwerkt, zodat er naast het bijgesloten materiaal genoeg mogelijkheden zijn om deze kaarten met hun mooie uitgewerkte papierranden met elke techniek te combineren.

Hobbydols 200 & 201

After Hobbydols 200 - 201 - HobbyportalWe hebben voor deze 200e Hobbydols onze 4 meest geliefde borduurauteurs gevraagd om een bijdrage te leveren. Daarbij mochten ze alleen het mooie Stitch and Do Gemêleerde borduurgaren gebruiken. Zij namen graag de uitdaging aan en we zijn trots jullie ons jubileumnummer te presenteren.

Hobbydols 201 heeft leuke zomerse plaatjes gecombineerd met o.a. Kerst dessinpapier en stranddetails. Een leuke uitdaging en zo kun je elk patroon je eigen persoonlijke tintje geven. Kaarten met een zomers tintje, daarvan ga je zelf een beetje stralen.

Quick and Easy 10

After - Quick and Easy 10 - HobbyportalMet deze handige uitdrukkaarten maak je snel en gemakkelijk de mooiste kaarten voor allerlei gelegenheden, door simpel een aantal details van de witte oplegkaartjes een beetje kleur te geven, 3D plaatjes en een stickervel met boogjes te gebruiken. Het boek bevat 8 witte oplegkaarten in 4 verschillende modellen en bijpassende basiskaarten in bijkleurend linnenkarton.

Amy Design – The feeling of Christmas

Amy Design - The feeling of Christmas - HobbyportalAl velen hebben geprobeerd te omschrijven wat het precies is. Geen makkelijke opgave, het is bijna ongrijpbaar. Het kerstgevoel overvalt je en geeft je even een ultiem geluksmoment.
De dagen worden korter en donkerder en ineens gaan we massaal verlangen naar de kerstperiode. Niet gek, want in de decembermaand worden de winkelstraten en -etalages feestelijk versierd met duizenden glimmende lichtjes, glinstert achter elk raam een prachtig verlichte kerstboom en ook je eigen huis baadt in feestlicht.

Amy heeft dit gevoel weten te pakken in deze alles omvattende gloednieuwe collectie.