Playlist: Sannie TV: Het Hobbyjournaal

Hobbyzine Plus No.15

afer-hobbyzine-15-portalHet einde van 2016 nadert en dat is vaak het moment wanneer mensen gaan nadenken wat ze het afgelopen jaar allemaal gedaan hebben. Zo gaan je gedachten langs alle seizoenen en alle gelukkige of minder leuke momenten, en dat is precies waar deze Hobbyzine Plus voor staat. Natuurlijk hebben we nog genoeg winterkaartjes om in de maand januari voort te kunnen, maar voor diegenen die de winter het liefst overslaan bevat Hobbyzine Plus al voldoende voorjaarsinspiratie. Zo presenteren we de bloemencollectie van Precious Marieke (Seasonal Flowers) en de Spring-tastic lijn van Yvonne Creations. Ook Studio Mârtaré denkt al aan het voorjaar en met de fleurige High Tea knipvellen van Jeanine’s Art geraak je ook in lenterse sferen.

Maar de kerst is natuurlijk nog niet voorbij wanneer deze Hobbyzine Plus in de schappen ligt. Met de textiel sprays, verf en markers van Marabu is je kleding en eettafel direct klaar voor een feestje! Ook leuk voor Nieuwjaar of voor andere feestelijke gelegenheden. JEJE Produkt laat zien hoe je vlak voor kerst leuke kartonnen kerstboompjes in je vensterbank plaatst.

Hobbyzine Plus geeft zoals gebruikelijk ook weer een heleboel weg, kerst of geen kerst! Het gratis knipvel van Yvonne komt uit haar nieuwe voorjaarslijn. Amy Design is in de wereld van de Fantasy terechtgekomen en Precious Marieke heeft een prachtig baby knipvel getekend. Het gratis knipvel van Jeanine’s Art heeft een nieuw concept, waarbij je de 3D plaatjes met elkaar kunt combineren tot stillevens op je kaart. Zoals je gewend bent bevat ook deze Hobbyzine Plus weer vele gratis patronen en, als klap op de vuurpijl (jaja, de jaarwisseling staat weer voor de deur), komt de gratis Die exclusief uit de nieuwe Seasonal Flowers lijn van Precious Marieke.

Stitch and Do 50 & 51

stitch-and-do-50-51-240x175Stitch and Do 50 – Precious Marieke – Matrimony

Stitch and Do 51 – Yvonne Creations – Bees

Deze handige borduursetjes bevatten drie 3D afbeeldingen met 3 kleuren karton voor vierkante kaarten. Inclusief 3 x 50 m Stitch and Do Garen, 3x oplegkaartjes met patroon en instructies. De oplegkaarten zijn voorgeprikt. Super handig, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje. De kleur van de garens komen overeen met de kleurnummers van het linnenpersing.

Hobbydols 184, 185 en de knipvelposter

after-hobbydols-portalChrissie is bekend bij velen. Haar borduurkaarten zijn met een tekstlabeltje, een lintje en een Die helemaal van deze tijd. Met Hobbydols 184 creëer je met zorg gekozen kleurrijke creaties. De krullen maken van het borduren een waar (kerst)feestje. In Hobbydols 185 vind je bloemen verwerkt op prachtige ‘luchtige’ Hobbydotspatronen zoals alleen Sietie ze kan maken. Afgewerkt met een beetje chalk om het geheel af te werken. Plaatjes van kaartjes, die je meteen wilt gaan maken.

Creatief met de 3D Pen

after-creatief-met-de-3dpen-hobbyportalExclusief verkrijgbaar! Met dit A4 formaat boekje maak je in een handomdraai de leukste creaties met de 3D pen. Naast tips, tricks en uitleg vind je ook alle patronen, waardoor je de afgebeelde creaties direct zelf kunt namaken. De prachtige fotografie zal je inspireren om meteen aan de slag te gaan. Inclusief uniek overtrekvel om de patronen over te trekken.

Figure Cards No. 6

hobbyportal Dit boek bevat 4 x 2 mooie gestanste Figure Cards; figuurkaarten in het thema ‘winter’. Herkenbare kaartvormen die direct een winters gevoel geven. Decoreer ze met karton, Hobbydots of borduur er een leuk patroontje op. Handig voor iedereen die liever niet zelf een kaart snijdt, maar toch graag met een mooie kaart voor de dag wil komen.

Shiny Details #005 Hearts

 

after-shiny-details-hobbyportal

Naast Shiny Details 001 Dots en 002 Stars en 003 Scallop en 004 Oval is nu nummer 005 Hearts verkrijgbaar. De prachtige hartjes in verschillende maten worden aangevuld met een bijpassend stickerlijntje en zijn afgewerkt met een goud of zilverrandje.

 

Quick and Easy #5 Seasonal Flowers

after-quick-and-easy-portalMet deze grappige uitdrukkaarten maak je snel en gemakkelijk de mooiste voorjaarskaarten, door simpel een aantal details van de witte oplegkaartjes een beetje kleur te geven, 3D plaatjes en een stickervel met stippen en lijntjes te gebruiken. Het boek bevat 8 witte oplegkaarten in 4 verschillende modellen en bijpassende basiskaarten in bijkleurend linnenkarton.

Precious Marieke Seasonal Flowers

precious-marieke-seasonal-flowers-hobbyportalWie bloemen zegt, zegt Precious Marieke en ook in het voorjaar van 2017 kun je weer vele bloemrijke creaties maken met deze Seasonal Flowers collectie. Naast dat de bloemen prachtig geaquarelleerd zijn hebben dragen ze ook een extra boodschap. Zo is er een vel met opkikker bloemen, verjaardagsbloemen, dieren & bloemen en bloemen algemeen. Combineer de fantasierijke knipvellen met de bijpassende Dies vol vlinders en, hoe kan het ook anders, nog meer bloemen, en werk je creaties af met de veelzijdige Clear Stamps, en het bijkleurende dessinpapier, karton en borduurgaren.

Hobbyjournaal 141

hj-141-hobbyportalIn Hobbyjournaal 141 lijkt het alsof we de winter overslaan, want we beginnen met allemaal bloemen! Precious Marieke bloemen, wel te verstaan, want haar nieuwe collectie heet Seasonal Flowers. De naam zegt het al: bloemen voor elke gelegenheid! En zo is HJ141 ook voor elke gelegenheid, want we vergeten de winter natuurlijk niet echt… Ook voor de laatste kerstkaarten kun je natuurlijk terecht bij de artikelen van Jeanine’s Art, Yvonne Creations, Marianne Design en JEJE Produkt. Nog iets leuks! In het artikel van Marabu leer je hoe je oud textiel omtovert tot iets moois, dus laat de Fashion Designer in jou los!

Het gratis knipvel is deze maand van Precious Marieke (CD10800). In HJ141 vind je een bon waarmee je €1 korting krijgt op de Precious Marieke – Seasonal Flowers – Butterflower Grass Die (PM10086) uit de Seasonal Flowers collectie. Bij aankoop van de Precious Marieke – Seasonal Flowers – Corner Die (PM10085) is HJ141 en het knipvel helemaal gratis!

Yvonne Creations Pluche Knuffels

after-knuffels-hobbyportalNu te koop bij je favoriete hobbyzaak! Nieuw van Yvonne Creations: pluche knuffels. Deze superschattige knuffelbeesten herken je vast en zeker van de bekende knipvellen van Yvonne. Nu kun je de twee draakjes uit de Magical Winter collectie en het oer-Hollandse koetje cadeau doen aan je (klein)kinderen of lekker zelf mee naar bed nemen. De knuffels zijn ongeveer 18 centimeter hoog en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Wasbaar met de hand op maximaal 30 graden.